צילום: ברני ארדוב // אבוקסיס. ערך בדיקה חוזרת אחרי תוצאה גבולית

הפועל ב"ש: גם אבוקסיס חיובי, מניין הנדבקים עלה ל-8

המאמן נמצא חיובי לקורונה לאחר שערך בדיקה חוזרת • שישה שחקנים מבירת הנגב (ביניהם בריירו, קלטינס ולויטה) וגם מאמן השוערים נדבקו • הקבוצה לא תתאמן השבוע

מגפת הקורונה בהפועל ב"ש. הקבוצה הודיעה אמש על לא פחות משבעה נדבקים, בניהם שישה שחקנים, אחרי שערכו במועדון בדיקות לאיתור הנגיף.

מאמן השוערים, גילי בן נחום נמצא מאומת לנגיף, כמו גם השחקנים איתן רצון, נועם גמון, אוהד לויטה, איליי מדמון, מריאנו בריירו ודוד קלטינס. כמו כן, יוסי אבוקסיס מאמן הקבוצה ייאלץ לעבור בדיקה נוספת לאחר שקיבל תוצאה גבולית.

עקב כך, הפועל ב"ש לא תתאמן השבוע (למרות ההחרגה לקבוצות במפעלים האירופיים), ובמועדון הבהירו כי מאז המשחק מול ויקטוריה פלזן לא התקיימו אימונים נוספים ואנשי הצוות לא נפגשו זה עם זה, והבדיקות התקיימו תוך הפרדה מוחלטת בין נבדק לנבדק. בסוף השבוע ייערכו בדיקות נוספות, שרק אחריהן תתקבל החלטה על מתווה חזרה לאימונים בשבוע הבא.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...