"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שער בכורה לזהבי, 0:2 לפ.ס.וו מול רוזנבורג
רק תנסו לעצור אותו: החלוץ הישראלי, שקיבל רק אתמול את השחרור הבינלאומי, הבקיע בדקה ה-22 וסידר להולנדים את הכרטיס לשלב הבתים בליגה האירופית • בדקה ה-61, זהבי בישל את השני לקודי גאקפו
צילום: אי-אף-פי // ערן זהבי חוגג שער בכורה, הערב בנורבגיה

שער בכורה לזהבי, 0:2 לפ.ס.וו מול רוזנבורג

רק תנסו לעצור אותו: החלוץ הישראלי, שקיבל רק אתמול את השחרור הבינלאומי, הבקיע בדקה ה-22 וסידר להולנדים את הכרטיס לשלב הבתים בליגה האירופית • בדקה ה-61, זהבי בישל את השני לקודי גאקפו

מערכת ספורט היום
, עודכן

קריית שלום, סין ועכשיו גם הולנד. איפה שתשימו את ערן זהבי, שם הוא יכבוש. החלוץ הישראלי של פ.ס.וו איינדהובן כבש הערב (חמישי) את שער הבכורה שלו בקבוצתו החדשה כבר במשחק חוץ בנורבגיה ב-0:2 מול רוזנבורג במסגרת פלייאוף הליגה האירופית. בושרה התחתונה, בהופעת הכרוה שלו, החלוץ הלוהט סידר להולנדים את הכרטיס לשלב הבתים בליגה האירופית.

הכוכב הישראלי, שפתח במרכז ההתקפה של ההולנדים, היה יכול לקנות את עולמו כבר בדקה ה-19, אבל הבעיטה שלו מקרוב פגשה רק את הקורה. כעבור שלוש דקות, הגיע הרגע הגדול של ערן זהבי: מאלן הגביה מצד שמאל, והחלוץ הישראלי החדש נגח פנימה מקרוב את שער הבכורה שלו ואת ה-0:1 של פ.ס.וו איינדהובן.

בדקה ה-61, פ.ס.וו עלתה ל-0:2 והתקרבה עוד יותר להגרלה מחר בשתיים בצהריים. הפעם זהבי העביר כדור לתוך הרחבה לקודי גאקפו, שסיים עם הכדור בתוך הרשת.שער ובישול לערן זהבי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ערן זהבי חוגג עם ההולנדים שער בכורה, הערב // צילום: אי-פי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...