"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשש: טיסות רפאים מישראל
בעקבות ההחלטה שלא לאפשר מכירת כרטיסי טיסה בסגר - חברות תעופה צפויות להוציא טיסות ריקות ולספוג את העלויות • "החלטה שערורייתית" • עתירת ישראייר לבג"צ נדחתה
צילום: יוסי זליגר // חשש שמטוסים ימריאו כמעט ללא נוסעים

חשש: טיסות רפאים מישראל

בעקבות ההחלטה שלא לאפשר מכירת כרטיסי טיסה בסגר - חברות תעופה צפויות להוציא טיסות ריקות ולספוג את העלויות • "החלטה שערורייתית" • עתירת ישראייר לבג"צ נדחתה

שמעון יעיש
, עודכן

חברות התעופה בישראל נקלעו למצב אבסורד בו הן מפעילות טיסות, אך מצד שנילא יכולות למכור כרטיסים. ישראלים רבים הזמינו כרטיסי טיסה לתקופת החגים ובקרוב, הם אמורים לחזור לארץ. מי שיחזירו אותםבטיסות מיוון, בולגריה, סרביהומדינות נוספות יהיו חברות התעופה שכאמור, כבר לא יכולות למכור כרטיסי טיסה לטיסות שיוצאות מישראל ובכך כאמור, נוצר מצב שבו טיסות שלמות עשויות לצאת ריקות או עם נוסעים בודדים מישראל ולחזור עם ישראלים שסיימו את החופשה.

תקופת הקורונה שמאופיינת בלא מעט חוסר וודאות גרמה לכך שישראלים מזמינים טיסות בעיקר לתאריכים קרובים כיוון שמצב המדינה אליה הם טסים יכול להשתנות מעת לעת, כמו גם דרישות הכניסה והבידוד. בעקבות כך, כמעט ואין הזמנות מראש לטיסות לתקופה של אחרי סוכות.

ארקיע אמורה לחזור לפעילות - אך לא יכולה למכור כרטיסים // צילום: יוסי זליגר
ארקיע אמורה לחזור לפעילות - אך לא יכולה למכור כרטיסים // צילום: יוסי זליגר

בישראייר כבר עתרו לבג"צ על ההחלטה שלא לאפשר לישראלים לרכוש כרטיסי טיסה, אך העתירה נדחתה. בעקבות כך, ייתכן כי בקרוב נראה גם לא מעט ביטולי טיסות. מי שאמור לשאת בעלויות של הטיסות הריקות שכן יצאו הן חברות התעופה. במקביל, קובי זוסמן מנכ"ל יאט"א בישראל פנה לשרת התחבורה מירי רגב במכתב בו הסביר לה את הנזקים הצפויים כתוצאה מההחלטה שלא לאפשר לישראלים לרכוש כרטיסי טיסה.

באל על שחזרה הבוקר להפעיל טיסות נוסעים לראשונה לאחר כחצי שנה כבר שיבצו עשרות טיסות לתקופה הקרובה, אך בחברה לא יכולים למכור כרטיסי טיסה נכון לעכשיו.המצב דומה גם בישראיירשהייתה פעילה לאורך כל התקופה, וארקיע שאמורה גם היא לחזור לפעילות אחרי חודשים ארוכים. מי שעוד צפויות להיפגע מההחלטה הן חברות התעופה הזרות.

שרת התחבורה מירי רגב // צילום: ליאור מזרחי
שרת התחבורה מירי רגב // צילום: ליאור מזרחי

שרת התחבורה מירי רגב הגיעה הבוקר לנתב"ג כדי לוודא את עניין אכיפת החוק וזאת למרות שפרופסור איתמר גרוטו, ד"ר שרון אלרעי-פרייס ובכירים נוספים במשרד הבריאות הצהירו כי אין סכנה בטיסה, במיוחד לא כשמדובר בטיסות למדינות ירוקות ולאחר שהנוסעים ערכו בדיקות קורונה.

ממשרד התחבורה נמסר בתגובה: "המתווה המסדיר את פעילות ענף התעופה בזמן הסגר, הינו מאוזן ומידתי, שומר על הרציפות התפקודית של ענף התעופה ואינו פוגע ברוכשי הכרטיסים טרם ההסדר. כמו כן, הוא מתיר כניסת ישראלים ארצה ללא הגבלה בהתאם לכללים שנקבעו. מדובר בהחלטה לא קלה כאשר נפגעים זכויות של אזרחים, אולם מאידך לא ניתן להתעלם מהצורך במאמץ הלאומי להורדת רמת התחלואה בארץ ושמירה על בריאות הציבור כעקרון מנחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...