"צריך כדור בראש": כתב אישום נגד גבר שאיים על ח"כ אבידר

הנאשם שלח הודעות פרטיות בשני מועדים שונים לעמוד הפייסבוק העסקי של חבר הכנסת מישראל ביתנו, שבהם איים עליו

המשטרה הגישה אתמול (רביעי) כתב אישום כנגד תושב ראשל"צ בן 48, בגין איומים על חבר הכנסת אלי אבידר מישראל ביתנו.

על פי כתב האישום, הנאשם שלח הודעות פרטיות לעמוד העסקי של חבר הכנסת בפייסבוק בשני מועדים שונים, ובהן כתב: "אתה צריך כדור בראש דחוף".

בסוף השבוע נערך דיון בעניינו בבית משפט השלום בפתח תקווה, בסיומו הוא שוחרר למעצר בית. עם סיום החקירה בנושא, המשטרה הגישה כאמור את כתב האישום נגדו.

אבידר ציין בפני קצין הכנסת כי יש עוד הודעות שקיבל בדף הפייסבוק שלו, ובהם כתבו בין היתר מספר אזרחים כי הם מאחלים לו "שיתוק בגוף", "תישרף באש הגיהינום", "מוות בייסורים קשים" ועוד. חלק מהאיומים החלו לאחר הדיון הסוער בוועדת החוקה בשבוע שעבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...