"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התיאבון גדל: מכבי חיפה רוצה לצרף עוד שחקן או שניים
טאלב טוואטחה עדיין על הפרק, וגם החתמה של חלוץ זר נשקלת ברצינות • בקבוצה מרוצים מניהול הסגל של בכר, רוקאביצה זכה למחמאות: "מכונה ברחבה"
צילום: אלן שיבר // רוקאביצה חוגג עם החברים. "מכונה"

התיאבון גדל: מכבי חיפה רוצה לצרף עוד שחקן או שניים

טאלב טוואטחה עדיין על הפרק, וגם החתמה של חלוץ זר נשקלת ברצינות • בקבוצה מרוצים מניהול הסגל של בכר, רוקאביצה זכה למחמאות: "מכונה ברחבה"

ליאב נחמני
, עודכן

מכבי חיפה ניצחה אמש את הפועל ב"ש (1:3) ופתחה את העונה עם 6 נקודות מתוך 6 אפשריות. זה אולי נשמע מובן מאליו כשמדובר במועדון גדול, אבל הירוקים לא הצליחו לפתוח כך את הליגה כבר 10 שנים. למעשה, הפעם האחרונה בה חיפה השיגה שני ניצחונות בשני המחזורים הראשונים, היא סיימה כאלופה.

בחיפה מודים כי ישנה תחושה שהקבוצה חזקה יותר מבחינה מנטלית: "ברק בכר גורם לשחקנים להאמין שהכל אפשרי. הוא מקרין שקט ומנהל את המשחק ובסגל בצורה נהדרת" אמרו במועדון והוסיפו: "הוא ידע לשמור על הדברים הטובים מהעונה שעברה. ניקיטה רוקאביצה מכונה ברחבה, צ'ארון שרי עדיין הזר הכי טוב בארץ, אבל גם ידע לקחת את אבו פאני ולהפוך אותו לקשר אמצע איכותי וחזק".

במועדון הירוק ראו אמש את יאניק ווילדסחוט עולה מהספסל וכובש. ביום חמישי האחרון מול ז'לייזניצ'אר היה זה דולב חזיזה שנכנס כמחליף ומשנה את המשחק: "ניהול הסגל של בכר מצוין. הוא יודע מי השחקן שישנה לו את המשחק מהספסל". אגב, הקשר הספרדי חוסה רודריגס נכנס אף הוא כמחליף והוביל לשער השלישי של ווילדסחוט.

רודריגס ימשיך להכנס לכושר משחק יחד עם הבלם הסרבי בוגדן פלאניץ' שהגיע כמה ימים לפניו. בחיפה מעריכים כי פלאניץ' ייכנס לכושר טוב יותר תוך 10-14 ימים. יחד עם זאת, הסגל עדיין אינו סגור. במועדון חושבים לצרף עוד שחקן או שניים כאשר עם ההצלחה גדל גם התיאבון. המגן טאלב טוואטחה עדיין על הפרק בעוד צירוף של חלוץ זר נבחן בצורה רצינית בימים האחרונים. הגעה של חלוץ זר תביא להשאלתו של סאקו טורה לעירוני ק"ש.

כבר ביום חמישי יש לירוקים משחק נוסף, הפעם במוקדמות הליגה האירופית מול קייראט הקזחית. בחיפה מקווים לעבור שלב נוסף באירופה ולהמשיך לצבור ניקוד שכל כך חסר להם במסגרת האירופית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...