"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לקאזט: "לארסנל יש שאיפות גדולות"
החלוץ הצרפתי של התותחנים שכבש מול פולהאם במחזור ה-1 של הפרמייר ליג מאושר: "הדרך הטובה ביותר להתחיל את הליגה"
צילום: רויטרס // לקאזט כובש אמש בקרייבן קוטג'

לקאזט: "לארסנל יש שאיפות גדולות"

החלוץ הצרפתי של התותחנים שכבש מול פולהאם במחזור ה-1 של הפרמייר ליג מאושר: "הדרך הטובה ביותר להתחיל את הליגה"

מערכת ספורט היום
, עודכן

לארסנל יש שאיפות גדולות לעונה, כך אומר חלוץ התותחנים אלכסנדר לקאזט שכבש אתמול (שבת) במשחק פתיחת העונה של הפרמייר ליג בו ניצחו האדומים 0:3 את פולהאם בחוץ. "זו הייתה הדרך הטובה ביותר להתחיל את העונה, מיקל רוצה שנהיה מושלמים. יש לנו שאיפות גדולות, אני רוצה לעזור לקבוצה להיות בצמרת ואני יודע שזה התפקיד שלי", אמר החלוץ הצרפתי.

על השמועות שהוא מעוניין לעזוב אמר לקאזט: "אני ממש מאושר בארסנל. רק העיתונות ואנשים אחרים אומרים שאני לא. אני רוצה לשחק ולזכות בתארים. אנחנו רוצים להיות אגרסיביים עם הכדור ובלעדיו ולשפר כל היבט במשחק שלנו".

ארטטה התייחס לאחר המשחק למצבו של פייר אמריק אובמיאנג שצפוי להאריך את חוזהו באצטדיון האמירויות בימים הקרובים: "אני ממש אופטימי לגבי הנושא הזה, אני מקווה שבשבוע הקרוב תוכלו לקבל חדשות טובות מהמועדון".

על המשחק עצמו אמר הספרדי: "רציתי לראות את הקבוצה שלי נחושה עם הרבה אנרגיה ושתהיה חדה כמו באימונים ועשינו את זה. גבריאל לא שיחק חצי שנה ושיחק נהדר, כל הבחורים התאמצו מאוד כדי להביא את הנקודות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...