"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כחלק מההגבלות למאבק בקורונה: האם נמל התעופה בן גוריון ייסגר לשבועיים?

עובדי ענף התעופה והתיירות, מטיילים ומשפחות שכבר הזמינו חופשות, נמצאים בחוסר וודאות לקראת ההחלטה בסוגיה שעלולה לגרום לנזק כלכלי כבד • במשרד הבריאות מסרבים להגיב, אך מודים בשיחה עם "ישראל היום" כי הסגירה היא אפשרות שעומדת על הפרק

,עודכן
נמל התעופה בן גוריון // צילום: יהודה פרץ // נמל התעופה בן גוריון

בשבועות הקרובים צפויות להמריא מנמל התעופה בן גוריון יותרממאה טיסות ליעדים שונים. על מרביתן אמורים להיות ישראלים שכבר רכשו חבילות לחגים שכוללות בתי מלון בסכומים לא מבוטלים. כעת, בשל החלטת קבינט הקורונה אמש (חמישי)להטיל סגר מלא על המדינה למשך שבועיים, החלטה שממתינה לאישור הממשלה והכנסת כדי להיכנס לתוקף בשבוע הבא, גובר החשש שגם שדה התעופה הראשי של מדינת ישראל ייסגר.

מירי רגב מציגה את המתווה לפתיחת השמיים // צילום: משה בן שמחון| מירי רגב מציגה את המתווה לפתיחת השמיים // צילום: משה בן שמחון

מי שאמורים לקבל את ההחלטה הם אנשי משרד הבריאות שלא בפעם הראשונה מתעכבים ועשויים לגרום לנזק כלכלי כבד לכל אותם עובדים, תיירים ואנשי ענף התעופה והתיירות במידה וההחלטה שוב, תתקבל ברגע האחרון.

במשרד הבריאות מסרבים להגיב באופן רשמי להחלטה, אך גורמים מודים בשיחה עם "ישראל היום" כי סגירת נמל התעופה בן גוריון, גם אם לא באופן הרמטי, היא אפשרות שעומדת על הפרק.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

ההחלטה הרשמית אמורה להתקבל כאמור רק ביום שני, ארבעה ימים לפני החג. ישראלים רבים כבר הזמינו חופשות לטיסות שאמורות לצאת בימים שלפני החג, אך במשרד הבריאות לא ממהרים לקבל החלטה, מצב שעלול להציב גם את חברות התעופה וגם את התיירים, כאמור, במקום בעייתי מאוד.

ראש הממשלה נתניהו בעדכון קצר מקבינט הקורונה

בינתיים, בחברות התעופה והתיירות ממשיכים לעבוד כרגיל, עד לקבלת החלטה ובשיחה עם "ישראל היום" הם מספרים על החשש הכבד. "אנחנו לא מאמינים שתתקבל החלטה כזאת כי זה לא הגיוני, מספר הנדבקים בטיסות הוא מזערי ביותר, על אחת כמה וכמה כשכל הטסים עוברים בדיקות קורונה לפני הטיסה", מוסרים ומדגישים כי "אם מישהו במשרד הבריאות יקבל החלטה כזאת זה יהיה פשוט הזוי ולא מקצועי".

בתוך כך, הממשלה צפויה לאשר סופית ביום ראשון הקרוב את החלטת הקבינט על הליכה לסגר מלאמשבוע הבא, כשלאחר מכן הצעד יובא לאישור מליאת הכנסת. הסגר המסתמן יורכב משלושה שלבים: בפעימה הראשונה יהיהסגר מלא של שבועיים, והיא צפויה להתחיל במחצית השנייה של השבוע הבא. לאחר מכן, יהיו הקלות והמדינה תעבור לסגר ברמה ג' הקובע, בין היתר, שיהיה עוצר רק בימי החג ואחרי השלב הזה, שהממשלה תחליט כמה זמן ייארך, ייכנס לתוקפו השלב השלישי - תוכנית הרמזור של פרופ' גמזו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר