"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ראש המועצה האזורית שומרון נדבק בקורונה

לאחר שהחל להשתעל אתמול, ביצע יוסי דגן בדיקה לנגיף – שיצאה חיובית • "נכנסתי לבידוד, ופעילותי כראש מועצה תעבור בתקופה הקרובה לזום"

,עודכן
ראש המועצה האזורית שומרון, יוסי דגן, צילום: צחי מרים

ראש המועצה האזורית שומרון, יוסי דגן, הודיע הבוקר (חמישי) כי הוא נדבק בנגיף הקורונה. דגן, שאומר כי הוא מרגיש "די טוב", נכנס לבידוד בביתו.

בפוסט שכתב בעמוד הפייסבוק שלו, כתב דגן כי הוא ביצע את הבדיקה, שכאמור יצאה חיובית, לאחר שהחל אתמול להשתעל. משרד הבריאות מסר לו כי תקופת ההדבקה האפשרית שלו היא משבת בבוקר, וכי כעת מתקיימת חקירה אפידמיולוגית.

חברות וחברים יקרים, מעדכן אתכם, לאחר שהתחלתי להשתעל אתמול, ביצעתי בדיקה לאבחון קורונה. קיבלתי את תוצאות הבדיקה, שיצאה...

Posted by ‎יוסי דגן‎ onThursday, September 10, 2020

"אני זמין מהבית ונמצא בקשר מלא עם ראשי היישוב, מנהלי ועובדי המועצה. הפעילות שלי כראש המועצה תעבור בתקופה הקרובה לזום", כתב. "אנצל את זמן הבידוד בבית גם כדי לנוח ולהתחזק, מקווה שיהיה לי גם טיפה זמן לקרוא ספרים. זה אולי לא הכי קל ונוח, אבל ככה היא תקופת הקורונה – וגם בה אמשיך להיות מסור לשליחותי".

דגן ביקש להודות למי שהביע את דאגתו כלפיו, וביקש מהציבור לשמור על עצמו מהידבקות בנגיף: "בכוחנו לעצור את התפשטותו. שלוש פעולות קטנות ואנחנו מוגנים ומצמצמים את המגיפה: עוטים מסיכה, שומרים על ריחוק חברתי ומקפידים על היגיינה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר