"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החום הקיצוני ימשיך גם השבוע
במישור החוף צפוי להיות לח • בהרים ובפנים הארץ תהיה ירידה קלה בטמפרטורות • בין חמישי לשישי נמדד הלילה החם ביותר
המוצר הכי חשוב גם בימים הקרובים // המוצר הכי חשוב גם בימים הקרובים

החום הקיצוני ימשיך גם השבוע

במישור החוף צפוי להיות לח • בהרים ובפנים הארץ תהיה ירידה קלה בטמפרטורות • בין חמישי לשישי נמדד הלילה החם ביותר

דן לביא
, עודכן

בעיקר בהרים ובפנים הארץ תחול היום (ראשון) ירידה קלה בטמפרטורות, ברוב האזורים עדיין יהיה חם מהרגיל ולאורך מישור החוף צפוי להיות לח במיוחד. למעשה, עומסי החום שליוו אותנובמהלך השבת האחרונה,ימשיכו לאורך השבוע הנוכחי.

ממחר ועד רביעי, יוסיף להיות חם מהרגיל עד שרבי ברוב רחבי הארץ. במישור החוף צפוי להיות מזג אוויר לח במיוחד המלווה בעומסי חום כבדים עד קיצוניים.

כצפוי, גל החום הכבד והממושך כבר קבעשיאי טמפרטורות.בלילה שבין חמישי לשישי נשברו כמה שיאים של טמפרטורות מינימום. כלומר חווינו שלשום את הלילה החם ביותר. מדובר על שיאים לכל השנה ולא רק לספטמבר. כך על פי מדידות השירות המטאורולוגי.

בירושלים למשל, המינימום היה 31.5 מעלות והשיא המוחלט הקודם של 30.5 נרשם ביוני 1942. בבית דגן המינימום הלילה הגיע ל-28.9,מה ששבר את השיאלכל שנה של 28.4 מעלות מאוגוסט 2015.

בצפת נרשמו 30.3 מעלות, מה ששבר את השיא הקודם של 30.0 באוגוסט 2010. בנגבה נמדדו 28.1 ובכך נשבר השיא המוחלט לכל השנה של 28.0 מאוגוסט 2015.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...