"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד מרשים: היחידות המיוחדות של מג"ב בפעולה
משמר הגבול, שמפעיל את הימ"מ, יס"מ ויחידת המסתערבים, פרסם תיעוד של תצוגת תכלית
תצוגת תכלית מרשימה // צילום מסך מתוך הסרטון

תיעוד מרשים: היחידות המיוחדות של מג"ב בפעולה

משמר הגבול, שמפעיל את הימ"מ, יס"מ ויחידת המסתערבים, פרסם תיעוד של תצוגת תכלית

מערכת היום
, עודכן

בשנים האחרונות הפך משמר הגבול לאחד מהכוחות המובילים בתחום היחידות המיוחדות. לוחמי הימ"מ מבצעים עשרות פעולות ביהודה ושומרון, כוללת תפיסת מחבלים, יחידת המסתערבים בולטת גם היא במבצעים משמעותיים שמשפיעים רבות על ביטחונם של אזרחי מדינת ישראל. יחידת הסיור המיוחדת (יס"מ) פועלת רבות בתחומים מגוונים ושונים בכל הארץ.

השבוע הציגו בעמוד הפייסבוק של מג"ב את היכולות של היחידות המיוחדות בתרגיל מרשים במיוחד. לא צויין אילו יחידות מיוחדות ביצעו את התרגיל, אולם נראים בו יכולות של הימ"מ ושל ימ"ס, כך שניתן להניח שיחידות אלו השתתפו בתצוגה.

בסרטון נראים הלוחמים כשהם פורצים לתוך מתחם בבסיס האימונים של מג"ב, מבצעים ירי מאחורי מחסות, פריקה וירי מאופנוע במתחם שמדמה שוק, ירי צלפים ושימוש בכלבי תקיפה. בנוסף הדגימו הכוחות פריצה לתוך אוטובוס שבו בני ערובה.

התצוגה המרשימה הלהיבה את הגולשים, ואלו שיתפו את הסרטון בהמוניהם. עד כה נרשמו לסרטון יותר מ-700 שיתופים ואלפי לייקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...