"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: ישראל החליטה להגביר לחץ על חמאס

על פי העיתון הסעודי "א-שרק אל-אווסט", בישראל סבורים שארגון הטרור מעוניין בכסף ובהקלות

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // שריפות ברצועת עזה

בעקבות כישלון שיחות התיווך וחזרת השליח הקטארי מבלי שישראל התירה לו לחלק את המענק החודשי של 30 מיליון דולר ברצועת עזה, מקורות יודעי דבר אמרו כי המתיחות בגבול בדרום מתגברת, כךדווח הבוקר (שבת)בעיתון הסעודי "א-שרק אל-אווסט".

על פי הדיווח, מקור צבאי מסר כי בכירים מדיניים וביטחוניים החליטו להגדיל את הלחץ על רצועת עזה על מנת ללחוץ על הנהגת חמאס. המקור אישר שישראל החליטה לשים גבול להקלות שחמאס מעוניין בהן בחינם, בהן כסף ושירותים רפואיים.

צילום ארכיון

עוד בנושא

הג'יהאד האסלאמי: המשך העיכוב בהסרת המצור יוביל לפיצוץ

התפרצות בעזה: פעיל חמאס מת מקורונה

חמאס במסר לישראל: "הימים הבאים יהיו חמים"

במקביל, בעיתון הלבנוני "אל-א'חבאר" המקורב לחיזבאללה, דווח לפי מקורות ביחידות הבלונים כי חלה התפתחות חדשה בפעילותן. העיתון דיווח כי היחידות החלו לשגר מספרים גדולים של בלוני תבערה ונפץ באופן מתואם בין כמה חוליות באזורים שונים על מנת להקשות על צוותי הכבאות בעוטף. עוד נטען כי כל הזרועות הצבאיות בארגוני הטרור עדכנו את חמ"ל הפלגים המשותף כי הן מוכנות לכניסה לעימות ארוך טווח עם ישראל.

על פי הדיווח ב"א-שרק אל-אווסט", בכיר ברשות הפלשתינית אמר שהלחץ הישראלי בא כעונש לחמאס אחרי שהודיע על מוכנותו להגיע לכנס של הפלגים הפלשתיניים באש"ף. הבכיר טען כי ישראל מעוניינת בהמשך הפילוג בין חמאס לרשות הפלשתינית, ואין דבר שמשרת אותה יותר מכך. על כן, כל צעד לכיוון פיוס יגרור את ישראל לפגוע בכל אחד מהצדדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר