"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במגבלות הקורונה: "האנטומיה של גריי" חוזרת

בשורות טובות למעריצים: העונה ה־17 של הסדרה תתחיל להצטלם בספטמבר • "היא בהחלט תתייחס למגיפה העולמית" חשפה המפיקה

,עודכן
צילומים תחת הגבלות הקורונה. "האנטומיה של גריי"

תעשיית הטלוויזיה האמריקנית ממשיכה לחזור לעבודה בצעדים איטיים, כשעוד ועוד סדרות חוזרות לצילומים.

אחרי שהדרמה המשטרתית "SWAT" חזרה להצטלם לפני שבועיים תחת הקפדה על כללי ריחוק חברתי ובדיקות קורונה, באותה רשת טלוויזיה, CBS, מתכננים כעת להוציא לדרך גם את צילומי העונה ה־18 של הסדרה "NCIS". מדובר בסדרת הדרמה הנצפית ביותר בפריים טיים האמריקני בעשור האחרון, ועל כן היא הפכה לעוגן קריטי בשידורי CBS. הצילומים לעונה החדשה אמורים להתחיל בעוד שבועיים בסט הצילומים בסנטה קלריטה, מרחק 50 ק"מ צפונית ללוס אנג'לס. במקביל יתחילו צילומים גם לעונה החדשה (12 במספר) של סדרת הבת, "NCIS: לוס אנג'לס".

במקביל, רשת ABC צפויה להחזיר בתחילת ספטמבר לצילומים את סדרת הדגל שלה,"האנטומיה של גריי", וכן את סדרת הבת על הכבאים "תחנה 19" - שתיהן מבית היוצר של מפיקת העל שונדה ריימס. המפיקה הראשית של "האנטומיה של גריי", קריסטה ורנוף, חשפה בחודש שעבר כי עלילת העונה ה־17 של הסדרה "בהחלט תתייחס למגיפה העולמית. אין מצב שסדרת בית חולים ותיקה כמו שלנו לא תשלב סיפורים הקשורים למשבר הרפואי הגדול ביותר בימי חיינו".

השחקן האירי רוברט פלאד, שהצטרף לעונה הקודמת של "האנטומיה" בתפקיד ד"ר קורמק הייז, סיפר בראיון לתוכנית רדיו באירלנד כי במהלך הצילומים "כל השחקנים ייבדקו שלוש פעמים בשבוע, בין אם אנחנו מגיעים להצטלם ובין אם לא. יש כבר נהלים ברורים למקרה של חולים מאומתים על הסט. כולנו נהיה מופרדים בקפסולות, חדרי האיפור ועיצוב השיער ייראו אחרת לגמרי, הצוות והצלמים יהיו מרוחקים ויעטו מסיכות וציוד מגן כל הזמן. למזלנו, אלה דברים שמקובל לראות בסדרת בית חולים".

רשת ABC כבר החזירה בשבוע שעבר לצילומים את הסיטקום "משפחת קונור", סדרת ההמשך של "רוזאן". כמובן, ללא קהל חי. כמו כן חזרו להצטלם שורה של תוכניות ריאליטי כמו "הכרישים", "הרווקה" ו"הזמר במסכה". "האח הגדול" ו"אי האהבה", שמצולמות בזמן אמת, כבר עלו לשידור בארה"ב.

הבת של "האנטומיה של גריי"

בגלל הקורונה: הצילומים הופסקו - זה הפתרון שנמצא

הזוי: האתר הפיראטי "סדרות" תומך במשטרה


באוסטרליה, לעומת זאת, נעצרו בסוף השבוע האחרון צילומים לשתי תוכניות לאחר שהתגלו חולים מאומתים בקרב אנשי הצוות. זה קרה בשעשועון "Millionaire’s Hotseat" ובצילומי פרק הגמר של העונה השנייה של "הזמר במסכה: אוסטרליה". הצוות, המשתתפים והשופטים נשלחו לבידוד, בתקווה להשלים את הצילומים בהקדם האפשרי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר