"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בן-אל תבורי נפצע במהלך הופעה בירושלים

הזמר הופיע בירושלים במסגרת "מתווה הקפסולות", אבל נכווה מזיקוק וטופל במקום • בהמשך, העלה לאינסטגרם סטורי שבו נראית ידו מרוחה במשחה

,עודכן
צילום: אינסטגרם // תבורי עלה להופיע גם אחרי שנפצע

הזמר בן-אל תבורי נפצע הערב (ראשון)במהלך הופעה בירושלים.תבורי, שהופיע עם שותפו סטטיק, נכווה מזיקוק המהווה חלק מההופעה, וטופל במקום על ידי צוות מד"א.

זמן קצר לאחר הפציעה העלה לסטורי שלו תיעוד של ידו המרוחה במשחה נגד כאבים.איש יחסי הציבור של הצמד מסר כי בן-אל חש בטוב ואף שב לבמהלהופעה נוספת.

ההופעה המדוברת היא מהראשונות בסדרת הופעות שנערכות לציבור הרחב במתווה הקפסולות. על פי הדיווחים, בקהל נכחו כ-500 איש שנהנו מהופעתם של השניים, תחת כיפת השמיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר