במכבי חיפה מבינים כי היכולת במשחקי גביע הטוטו לא תספיק מול ז'לז'ניצ'ר במוקדמות הליגה האירופית ביום חמישי. עם זאת, במועדון הבהירו: "זה הסגל שיש כרגע, וגם הוא צריך להספיק מול הבוסנים".
המאמן ברק בכר לוחץ להביא בלם וקשר בהקדם, ובראש הרשימה נותר הבלם הסרבי בוגדן פלאניץ', אך הסוגיה סביבו נשארה סבוכה. עורך הדין של המועדון, אודי שוכטוביץ', נכנס אף הוא לתמונה בניסיון לפתור את העניין מול סטיאווה בוקרשט בעזרת קשריו בחו"ל, אך בינתיים ללא הצלחה. האפשרות היחידה שנותרה עבור הירוקים היא להחתים את פלאניץ' בכל זאת ולהמתין לפסיקה של אופ"א בבוררות בינו לבין קבוצתו הרומנית.
"יש לנו הרבה עבודה", אמר אמש בכר לאחר ההפסד להפועל ב"ש והוסיף לקראת המפגש מול ז'לז'ניצ'ר: "אין תירוצים, צריך לעבור את המשחק הזה. רכש? הסגל מספיק חזק. לא יהיה קל, אבל אני מתעסק במה שיש ולא בוכה על מה שאין. יהיה עוד רכש, עובדים על זה".
ברק בכר: "צריך לעבור את ז'לז'ניצ'ר"
למרות ההפסד להפועל ב"ש, מאמן מכבי חיפה מאמין שקבוצתו תדיח את הבוסנים ממוקדמות הליגה האירופית
Load more...

