צילום: רויטרס // שחקני אינטר חוגגים מול חטאפה

ברמה: "אינטר פייבוריטית לזכייה בליגה האירופית"

שחקן העבר של הנראזורי מתכונן למשחק מול לברקוזן ברבע גמר הליגה האירופית (שני, 22:00): "יש יתרון לאנטוניו קונטה"

אנדראס ברמה טוען כי אינטר היא 'ללא ספק הפייבוריטת לזכייה בליגה האירופית ואחריה באייר לברקוזן, שניהן חזקות ממנצ'סטר יוניטד".

ברמה ששיחק באינטר בין השנים 1988-1992 והיה גם עוזר המאמן של ג'ובאני טראפטוני בנראזורי לאחר שפרש, התבקש לתת את דעתו לקראת רבע גמר הליגה האירופית שייערך מחר (שני, 22:00) בין אינטר ללברקוזן. 

"ללא ספק אינטר הם הפייבורטים לזכות בתואר" אמר ל'גאזטה דלו ספורט', "הנראזורי הם קבוצה נהדרת אבל גם באייר לברקוזן חזקים ויש לשהם שחקן מצוין כמו קאי האברץ. אני חושב שלאנטוניו קונטה יש יתרון על שאר המאמנים במפעל, למען האמת אני חושב שמי שתנצח בהתמודדות הזאת תניף את הגביע".

ברמה. בעד קבוצתו לשעבר // צילום: מתוך טוויטר 

עוד הוסיף: "חצי הגמר שאמור להיות נגד שחטאר או באזל אמור להיות יותר קל מהמפגש הזה. מהצד השני של ההגרלה, אני מאמין שיונייטד תעפיל לגמר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...