"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי ת"א תארח את ריגה הלטבית במוקדמות ליגת האלופות
הצהובים הוגרלו בסיבוב הראשון מול אלופת לטביה, המדורגת ראשונה בארצה אחרי 13 מחזורים בעונת 2020/21 • המשחק הבודד אומנם אמור להתקיים בבלומפילד ב-18 או ב-19 באוגוסט, אך לאור מגבלות הקורונה, עדיין לא ברור האם ההתמודדות תתקיים בישראל
צילום: אלן שיבר // שחקני מכבי ת"א אתמול מול ב"ש. יעברו לסיבוב השני?

מכבי ת"א תארח את ריגה הלטבית במוקדמות ליגת האלופות

הצהובים הוגרלו בסיבוב הראשון מול אלופת לטביה, המדורגת ראשונה בארצה אחרי 13 מחזורים בעונת 2020/21 • המשחק הבודד אומנם אמור להתקיים בבלומפילד ב-18 או ב-19 באוגוסט, אך לאור מגבלות הקורונה, עדיין לא ברור האם ההתמודדות תתקיים בישראל

שי ארצי
, עודכן

נקבעה היריבה הראשונה באירופה.מכבי תל אביב הוגרלה היום (ראשון) בצהריים מול ריגה הלטבית במוקדמות ליגת האלופות במסגרת הגרלת הסיבוב הראשון שהתקיימה בניון, שוויץ. ריגה אלופת לטביה, המדורגת במקום הראשון בארצה אחרי 13 מחזורים בעונת 2020/21 תפגוש את הצהובים ב-18 או ב-19 באוגוסט בבלומפילד. הצהובים אמורים לארח את המשחק הבודד, אך לאור מגבלות הקורונה, עדיין לא ברור האם המשחק אכן יתקיים בישראל.

כזכור, האלופה הישראלית היתיה מדורגת בהגרלת הסיבוב הראשון, ובצמצום אמש שערכה אופ"א נקבעו 4 היריבות האפשריות: דינמו ברסט (בלארוס), פ.צ ריגה (לטביה), ק.פ טיראנה (אלבניה), סילקס (מקדוניה).

פטריק ואן לוון. ידריך את הצהובים גם במשחק הגומלין? // צילום: אלן שיבר

כזכור, השינוי העונה הוא שמשחקי המוקדמות של ליגת האלופות וכן הליגה האירופית ישוחקו בשיטה של מפגש אחד (במקום בית וחוץ), למעט הפלייאוף של מוקדמות ליגת האלופות שיוכרע בשני מפגשים. זהות הקבוצה המארחת בכל השלבים (למעט פלייאוף ליגת האלופות) תיקבע כאמור באמצעות הגרלה.

על מנת להגיע לשלב הבתים של המפעל היוקרתי ביבשת תצטרך מכבי תל אביב לעבור בסך הכל 4 שלבים ו-5 משחקים (2 בפלייאוף). התאריכים: סיבוב המוקדמות הראשון: 18/19.8, סיבוב המוקדמות השני: 25/26.8 , סיבוב המוקדמות השלישי: 15/16.9, שלב הפלייאוף: 22/23.9 ו-29/30.9.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...