"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בלב טהרן: פעיל חיזבאללה חוסל ביריות
אלמונים רכובים על אופנוע ירו למוות בחביב דווד, פעיל בארגון הטרור הלבנוני, ובבתו • ההתנקשות בוצעה בשכונה בה התגוררו בכירים בארגונים שיעים
זירה משטרתית בטהרן // צילום: איי.פי // זירה משטרתית בטהרן // צילום: איי.פי

בלב טהרן: פעיל חיזבאללה חוסל ביריות

אלמונים רכובים על אופנוע ירו למוות בחביב דווד, פעיל בארגון הטרור הלבנוני, ובבתו • ההתנקשות בוצעה בשכונה בה התגוררו בכירים בארגונים שיעים

נטע בר
, עודכן

סוכנות הידיעות האיראנית "פארס" דיווחה היום (שלישי) על חיסול של פעיל ארגון חיזבאללה, ד"ר חביב דווד, במרכז הבירה טהרן על ידי חמושים רכובים על אופנוע.

על פי הדיווח, דווד נורה למוות על ידי שני מתנקשים רכובים על אופנוע שחלפו בסמוך למכונית בה ישב עם בתו. דווד ובתו נהרגו ומותם נקבע בזירת האירוע.

עד לשעה זו, לא ברור תפקידו של דווד בארגון הטרור הלבנוני ומה עשה בטהרן. דווד התגורר בשכונת בוסטן, שכונה בה מתגוררים בכירים בארגוני טרור שיעים מחוץ לאיראן, המפורסם שבהם היה אבו מהאדי אל מוהנדס, מפקד ארגון הגג של המיליציות השיעיות בעיראק שחוסל בחודש ינואר לצד מפקד כוח קודס של משמרות המהפכה, קאסם סולימאני.

שיטת ההתנקשות, שני מחסלים רכובים על אופנוע, היא שיטה מוכרת של ארגון "מוג'הידין חלק", ארגון שמאלי המתנגד למשטר באיראן וביצע בעבר סדרת התנקשויו תצבבכירים ומדענים איראניים. לטענת גורמים זרים, הארגון פועל בשיתוף פעולה עם המוסד הישראלי ושירותי הביון האמריקניים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...