"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ארה"ב: השליח המיוחד לאיראן יתפטר
בריאן הוק, שנחשב כמי שמוביל את המאבק נגד פרויקט הגרעין האיראני לאחר פיטוריו של היועץ לביטחון לאומי ג'ון בולטון, צפוי להודיע על פרישתו
השליח המיוחד לענייני איראן לשעבר בריאן הוק | צילום: איי.פי

ארה"ב: השליח המיוחד לאיראן יתפטר

בריאן הוק, שנחשב כמי שמוביל את המאבק נגד פרויקט הגרעין האיראני לאחר פיטוריו של היועץ לביטחון לאומי ג'ון בולטון, צפוי להודיע על פרישתו

נטע בר
, עודכן

סערה נוספת בממשל טראמפ: בריאן הוק, השליח המיוחד של מחלקת המדינה לענייני איראן, הודיע כי יפרוש מתפקידו, ימים ספורים לפני הצבעה גורלית באו"ם על אמברגו הנשק לאיראן.

מי שיחליף את הוק, שכיהן בתפקיד מעל לשנתיים ונחשב אחד החברים הוותיקים במערך החוץ של הנשיא טראמפ, הוא השליח המיוחד לענייני וונצואלה, אליוט אבראמס.

הוק הוביל מדיניות תקיפה ובלתי מתפשרת מול איראן והסתובב ברחבי העולם במטרה לשכנע מדינות ידידותיות לתמוך במהלכי הממשל האמריקני נגד איראן. הוק הנמרץ נהג לערוך "תערוכות" של נשק איראני שנורה למקומות שונים במזרח התיכון על מנת להדגיש את היקף ההתחמשות של טהרן ואת הסכנה שהיא מהווה לארצות האזור.





הוק מציג נשק מתוצרת איראן במסיבת עיתונאים בסעודיה // צילום: איי.אף.פי
הוק מציג נשק מתוצרת איראן במסיבת עיתונאים בסעודיה // צילום: איי.אף.פי

העיתון האמריקני "ניו יורק טיימס" דיווח כי המהלך סותם את הגולל על כל אפשרות של משא ומתן על נושא הגרעין בין ארה"ב לאיראן עד חודש נובמבר, אך ציין כי הוק נתפס על ידי האיראנים כמי שמעוניין "לשבור" את איראן ולא כפרטנר הגיוני למשא ומתן.

הוק ביקר בישראל כמה פעמים במהלך כהונתו בתפקיד ונפגש עם בכירי מערכת הביטחון ועם ראש הממשלה. הוק מונה על ידי מייק פומפאו, מזכיר המדינה האמריקני, כשהקים את מטה הפעולה המיוחד נגד התחמשותה של איראן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...