שוער מכבי חיפה ג'וש כהן צפוי לחתום בקרוב על הארכת חוזהו בקבוצה בעונה נוספת. ליהודי-אמריקני בן ה-29 יש הסכם לעונה הקרובה, אך כעת הוא צפוי להישאר עד לסיום עונת .2021/2022 בסביבתו של כהן הבהירו כי הוא מאוד אוהב את החיים בישראל, ובסך הכל ההתאקלמות שלו עברה חלק.
יחד עם זאת, ההחלטה בשלב זה היא כאמור להאריך את החוזה בעונה אחת ולא מעבר לכך. כהן השתכר בעונה שעברה 80 אלף דולר בלבד והגיע לירוקים כשוער שני.
בתחילת העונה שעברה קיבל הזדמנות ומאז הוא השוער הראשון של הקבוצה. השוער השני עמרי גלזר, שחזר למועדון משנת השאלה בסקציה נס ציונה, צפוי לצאת לעונת השאלה נוספת כדי להמשיך לקבל דקות משחק.
בסביבתו של גלזר עוקבים אחר הנעשה בין הפועל חדרה ליואב ג'ראפי, ואם האחרון חשוב להפועל ת"א, ייעשה ניסיון להעבירו לקבוצה של שרון מימר. מלבד גלזר, חיפה הודיעה רשמית כי גם מקסים פלקושצ'נקו ייצא לעונת השאלה. השחקן מעדיף לצאת לחו"ל, בעוד הפועל חדרה ועירוני קריית שמונה לוחצות עליו לחתום בשורותיהן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
