"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהר מן הצפוי: אמבפה יהיה כשיר לאטאלנטה?

למרות שבתחילה היה נראה כי החלוץ שנקע את הקרסול לא ישחק ברבע גמר ליגת האלופות, בצרפת מדווחים על קצב החלמה מפתיע

,עודכן
צילום: AFP // אמבפה. התאוששות מהירה מהצפוי

האם קיליאן אמבפה יהיה כשיר בזמן לאטאלנטה? בפריז סן ז'רמן גוברת האמונה שהחלוץ יוכל לשחק בסופו של דבר במשחק רבע גמר ליגת האלופות בעוד עשרה ימים.

החלוץ נקע את רגלו בשבוע שעברבמהלך משחק גמר הגביע הצרפתי מול סנט אטיין, וזה היה נראה רע. הבדיקות הראשונות הצביעו על פציעה שתגרור שלושה שבועות של התאוששות עד שיהיה שוב כשיר, והיה נראה שהחלוץ יחמיץ את רבע הגמר ב-12 באוגוסט.עם זאת, אמבפה הגיע לצפות במשחק גביע הליגה ביום שישי האחרון מול ליון, כשהוא ללא קביים.

היום (ראשון) מדווחים בכלי התקשורת בצרפת שהחלוץ מציג התאוששות "פלאית" מהר מן הצפוי, וייתכן שיהיה כשיר בזמן לאטאלנטה.פ.ס.ז'. תחל להתאמן בפורטוגל לקראת טורניר הנוק-אאוט של ליגת האלופות בשבת הקרובה, בתקווה שאמבפה יהיה חלק מהסגל למשחק, ואולי אפילו יוכל לשחק כמחליף.

החלוץ בן ה-21 כבש העונה 30 שערים והוסיף 18 בישולים ב-34 הופעות בלבד העונה, כולל 5 שערים ו-5 בישולים בשבעה משחקי ליגת האלופות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר