"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בוזגלו: "מהיום אבי כבר לא הסוכן שלי"
הקשר בן ה-32 הודיע בחשבון האינסטגרם כי אביו, יעקב, יפסיק לנהל את הקריירה שלו: "תמיד אתייעץ, אשמע ואקשיב ואני משחרר אותו מהעול הכבד הזה"
צילום: אלן שיבר // בוזגלו. "אני משחרר אותו מהעול הכבד הזה"

בוזגלו: "מהיום אבי כבר לא הסוכן שלי"

הקשר בן ה-32 הודיע בחשבון האינסטגרם כי אביו, יעקב, יפסיק לנהל את הקריירה שלו: "תמיד אתייעץ, אשמע ואקשיב ואני משחרר אותו מהעול הכבד הזה"

, עודכן

בפוסט מפתיע שהעלה הבוקר (ראשון) באינסטגרם, הודיע מאור בוזגלו כי אביו, יעקב, כבר לא ישמש כסוכן שלו.

הקשר כתב: “הגיע הזמן אומרת אימי, והפעם גם אבא שלי אומר. עדיף מאוחר מאשר אף פעם. יעקב בוזגלו מהיום כבר לא הסוכן שלי. לא פשוט ואפילו מורכב אבל הסיטואציה מחייבת מסלול מחדש. אני כבר משער מה יהיו הטוקבקים ואין לי עם זה שום בעיה, זכותכם המלאה".

עוד הוסיף בוזגלו ג'וניור: "אני לא מדבר בשם אבא שלי אבל אני מניח שהוא כבר עייף מהמרדפים ומהרדיפה. ובישורת האחרונה של הקריירה שלי אני רוצה לייצר סביבה קצת אחרת ומאתגרת. אבא שלי הוא עולם ומלואו עבורי ואני מודה לו על כל צעד וכל פסע בקריירה המיוחדת והעשירה שלי. לעד אהיה אסיר תודה. תמיד אתייעץ, אשמע ואקשיב ואני משחרר אותו מהעול הכבד הזה. המטרה כרגע ברורה, לחזור לדשא ולכושר מלא אוטוטו וסוכן? מבטיח לעדכן בקרוב”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...