"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אורנה בנאי: "אם היו לו ביצים היה מתפטר"
שבוע לאחר סערת הנאום בהפגנה בתל אביב, השחקנית יצאה נגד ראש הממשלה בראיון לאופירה וברקוביץ • "מצביעי ביבי לא אוהבים את המקום הזה"
צילום: קוקו // "נישאר פה אחרי שהוא יעזוב את הארץ". אורנה בנאי בהפגנה נגד נתניהו

אורנה בנאי: "אם היו לו ביצים היה מתפטר"

שבוע לאחר סערת הנאום בהפגנה בתל אביב, השחקנית יצאה נגד ראש הממשלה בראיון לאופירה וברקוביץ • "מצביעי ביבי לא אוהבים את המקום הזה"

ענבל חייט
, עודכן

שבוע אחרי שהצליחה לעוררסערה בנאום פוליטיטעון בהפגנה נגד הממשלה, הקומיקאית והשחקנית אורנה בנאי ממשיכה במתקפה נגד הממשלה והעומד בראשה.

בנאי ( 53) התראיינה הערב ( שישי) בתוכנית של אופירה וברקוביץ' בקשת 12, ולא חסכה במילים קשות נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו.

"מי שמצביע היום לבן אדם כמו ביבי הוא לא אוהב את המקום הזה, אני מצטערת", אמרה בנאי כשנשאלה על ידי ברקוביץ' מה היה קורה לו היום היו מתקיימות שוב בחירות.

"אנחנו רוצים שינוי. המחאה הזו היא זעקה", אמרה והוסיפה: "המדינה שלנו קורסת" .

על הטענה לפיה האמנים דואגים רק לעצמם אמרה: "מבחינת אמירות פוליטיות הרבה מאד אמנים מתקרנפים, אבל אני לא מסוגלת. זה כואב לי בגוף".

כמו לפני שבוע, בנאי לא היססה לתקוף שוב באופן ישיר את נתניהו ואמרה: " ביבי שקרן. אתם לא יכולים להאמין לאיש הזה. אדם עם כתבי אישום נגדו. זו תעודת עניות למקום הזה. אם היו לו ביצים היה קם ומתפטר".

כזכור, לפני כשבוע עלתה בנאי על בימת הפגנת המחאה הסוערת שהתקיימה בתל אביב ונשאה נאום תוקפני נגד הממשלה והעומד בראשה.

"למען הסר ספק: לא באתי לכאן הערב כדי לקרוא לראש הממשלה להתעשת. באתי לכאן לקרוא לראש הממשלה ל-ה-ת-פ-ט-ר!", אמרה אז בנאי.

"נמאס לנו, נמאס לנו מהשקרים, מאזלת היד, מהחלמאות, מהניהול הכושל מהאטימות והניתוק של ראש הממשלה והעבדים הנרצעים שלו.

"מעולם אבל מעולם לא זכורה לי ממשלה כזו, ממשלה אכזרית מנותקת נטולת ערכים בסיסיים כמו יושר צדק וחמלה, ממשלה נהנתנית, חזירית", אמרה תוך שהיא "מתנצלת" בפני החזירים.

"ואנחנו. אנחנו נהיה פה כדי לבנות אחרי ההריסות. אנחנו נישאר פה גם אם אתה ואשתך, כפי שהיא בעצמה אמרה, תעברו לחו"ל אחרי שתודח מהשלטון. אז אני שואלת אתכם - מי פה האנרכיסטים: אנחנו או הוא? אנחנו הישראלים, ואנחנו ננצח", אמרה בנאי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...