"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השופט בדרבי: "ווילבקין קילל אותי ממרחק אפס"
לקראת הדיון המשמעתי של כוכב מכבי ת"א, ניר מאירסון הבהיר לתובע האיגוד: "השחקן ניגש אליי בצורה מאיימת, אך לא פגע בי פיזית" • ההכרעה מחר ב-13:00
צילום: אלן שיבר // סקוטי ווילבקין מורחק מהדרבי. ישחק במפגש השלישי?

השופט בדרבי: "ווילבקין קילל אותי ממרחק אפס"

לקראת הדיון המשמעתי של כוכב מכבי ת"א, ניר מאירסון הבהיר לתובע האיגוד: "השחקן ניגש אליי בצורה מאיימת, אך לא פגע בי פיזית" • ההכרעה מחר ב-13:00

יעקב מאיר
, עודכן

שחקן מכבי תל אביב סקוטי ווילבקין יעמוד מחר בצהריים (חמישי) לדין משמעתי בעקבות התפרעותו במהלך הדרבי התל-אביבי.

כהכנה לדיון שאל תובע האיגוד עו"ד טל אור מספר שאלות את שופטי המשחק וקיבל מהם תשובות מפורטות לגבי מה שהתרחש.

"השחקן ניגש בצורה מאיימת למרחק כמעט 0 תוך כדי קללות וזאת לאחר שכבר הוענש בעבירה טכנית שניה לפני כן", כתב השופט ניר מאירסון שהרחיק את הכוכב הצהוב.

על השאלה האם השחקן פגע פיזית בגופו לרבות בראשו של השופט? השיב מאירסון, "לא, איך שניגש זזתי אחורה".

על השאלה האם השחקן קילל או העליב את שופט/י המשחק באותו מקרה?, השיב שופט המשחק: "כן קילל את השופט ניר מאירסון: 'Fucking referee Fucking foul Etc'".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...