"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התמונות הנועזות של קים קרדשיאן
כוכבת הריאליטי ואשת העסקים פרסמה הפקה לקולקציה חדשה של מותג המחטבים שלה • בזמן הפרסום, בעלה קניה חשף פרט מעניין על משפחתם במהלך אירוע בחירות ראשון

התמונות הנועזות של קים קרדשיאן

כוכבת הריאליטי ואשת העסקים פרסמה הפקה לקולקציה חדשה של מותג המחטבים שלה • בזמן הפרסום, בעלה קניה חשף פרט מעניין על משפחתם במהלך אירוע בחירות ראשון

דניאלה קפלוטו
, עודכן

כוכבת הריאליטי המצליחה בעולם קים קרדשיאן היממה בתמונות נועזות במיוחד בפרסום הקולקציה החדשה למותג ההלבשה התחתונה שבבעלותה SKIMS. התמונות פורסמו בזמן שבעלה קניה ווסט, מייסד המותג YEEZY, ערך אתהאירוע הראשון שלו לבחירות לנשיאות ארצות הברית, שם הוא התנהג בצורה קיצונית ודרמטית במיוחד ויצר סערה בתקשורת.

קרדשיאן פרסמה את התמונות בעמוד האינסטגרם של המותג. בתמונות היא לובשת סט תואם בצבע ניוד, הצבע האהוב עליה, שכלל חזיית האלטר עם קשירה בצוואר ותחתון חוטיני בגזרה גבוהה, בגזרת חיתוכים מחטבת וסקסית במיוחד. שינוי צבע שיערה לאדום הזכיר את אשת הלוחמה הווירטואלית לארה קרופט הידועה כ"טומב ריידר".

בתמונות נוספות שפורסמו הכוכבת הצטלמה על רקע דיונות חול מדברייםף שם היא לובשת מחטבים ומחוכים חדשים של המותג המתוארים כ"מחטבי כוח" ועשויים מבד נמתח וייחודי שיוצר גזרה חטובה וחלקה באזור הבטן והמותן.

הקולקציה החדשה נקראת POWER MESH והיא נועדה להדגיש קימורים ולחטב את מבנה הגוף, בדיוק כמו שהכוכבת אוהבת. בין הפריטים הבולטים בקולקציה קיימים חליפות גוף מלאות שנקראות גם "חליפות אשת חתול", בגדי גוף, תחתונים מחטבים בגבהים שונים במותן, טופים וחזיות בגזרות שונות. כולם מגיעים בארבעה צבעים בהם שמנת, ניוד, חום קפה וחום כהה, המתאימים לגווני עור שונים.

הקולקציה זמינה לרכישה החל ממחר (שלישי) באתר המותגWWW.SKIMS.COMכאשר טווח המחירים נע בין 36 ל-98 דולרים.

התמונות כאמור פורסמו בזמן שכוכב המוזיקה העולמי קניה ווסט ערך את אירוע הקמפיין הראשון שלו לבחירות לנשיאות ארצות הברית באולם צ'רלסטון בדרום קרוליינה.

ווסט לבש אפוד מגן בזמן שנאם מול קהל קטן, שם הוא דיבר גלויות על נושא ההפלות וטען כי בהריון הראשון של אשתו עם בתם נורת' הוא לא רצה את התינוקת כי לא היה מוכן עדיין להיות אבא, וחשף כי הם שקלו בחודשים הראשונים להפיל. האבא לארבעה פרץ בבכי היסטרי במהלך הנאום, כשבסופו טען כי קים שכנעה אותו שישאירו את התינוקת, והיום הוא מודה על כך ומקווה שאשתו לא תרצה להתגרש ממנו.

התגובות של האמריקנים סערו בטוויטר , כשחלקם כתבו שהם לא מבינים איך המקורבים שלו נותנים לו להביך את עצמו כל כך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...