"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טראמפ: "לא אחייב את האזרחים לעטות מסכות"
נשיא ארה"ב אמר את הדברים בראיון לרשת פוקס בו התייחס להחלטת המרכז לבקרה ומניעת מחלות • שיא עולמי חדש –237,000 נדבקים בקורונה ביממה
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ // צילום: אי.פי // נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ

טראמפ: "לא אחייב את האזרחים לעטות מסכות"

נשיא ארה"ב אמר את הדברים בראיון לרשת פוקס בו התייחס להחלטת המרכז לבקרה ומניעת מחלות • שיא עולמי חדש –237,000 נדבקים בקורונה ביממה

אור קיש
, עודכן

השתוללות הקורונה בארצות הברית:במהלך ראיון מיוחד הלילה (בין שישי לשבת) לרשת הטלוויזיה "פוקס ניוז" התייחס הנשיא דונלד טראמפ לדרישה של המרכז לבקרה ומניעת מחלות (CDC) ובניהם דוקטור אנתוני פאוצ'י לחייב את האזרחים לעטות מסכות כדי לעצור את התפשטות הנגיף במדינה. "אני חושב שמסכות הן דבר טוב,אבל אני לא מסכים עם ההצהרה שאם כולם ישתמשו בהן אז הנגיף פשוט יעלם. צריך להיות חופש מסוים בנושא הזה", אמר הנשיא.

טראמפ גם ציין את ההערות הראשוניות של גורמי הבריאות בנוגע למסכות- שהשתנו מאז - ואמר: "ד"ר פאוצ'י, האחראי של הבית הלבן אמר שלא ללבוש מסכה. כל מי שאמר בהתחלה לא להשתמש בציוד מגן - פתאום משנה את דעתו וכולם צריכים לעטות מסכה". לאחר מכן אמר הנשיא כי למרות חוסר ההחלטיות בנושא "מסכות הן דבר טוב ואני מאמין בהן".

מוקדם יותר השבוע פרסם גוף הבריאות הציבורי האמריקני המרכז לבקרת מחלות ומניעת מחלות (CDC) הודעה בה קורא לכולם ללבוש מסכות. המנהל, ד"ר רוברט ר רדפילד, אמר כי "איננו חסרי הגנה נגד הקורונה. כיסויי פנים הם אחד מהנשק החזק ביותר שיש לנו כדי להאט ולעצור את התפשטות הנגיף - במיוחד כאשר משתמשים בו באופן גורף במסגרת קהילתית".

בתוך כך, אמש נשבר שיא בכמות הנדבקים ביממה, עם למעלה מ-237 אלף, כך דיווח אמש ארגון הבריאות העולמי. הנקודות החמות עם מספק המקרים הגבוה ביותר היו ארצות הברית, ברזיל, דרום אפריקה והודו.

במקביל מספר המקרים מאז התפרץ הנגיף בשנה שעברה מתקרב ל-14 מיליון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...