צילום: אלן שיבר // ז'וסוואה. ימשיך בקבוצה

"הרבה שנים לא היה בישראל שחקן כזה"

בהפועל ב"ש חגגו הלילה זכייה בגביע המדינה, אבל כבר חושבים על העונה הבאה • ז'וסוואה זכה למחמאות ויישאר בקבוצה • גם אם לא ימונה למאמן הנבחרת, לא ברור האם אבוקסיס ימשיך בתפקיד • בן שהר קרוב לסיכום

מאות מאוהדי הפועל ב"ש חגגו אמש (שני) מחוץ לאצטדיון בלומפילד את הזכייה בגביע המדינה אחרי 23 שנים. מאות אוהדים נוספים חיכו לקבוצה בבירת הנגב, אך מציאות הקורונה הביאה לכך שאת רוב החגיגות עשו השחקנים באצטדיון בלומפילד ובדרכם דרומה.

במועדון חושבים כעת על העונה הבאה. כפי שפורסם כאן אמש, המאמן יוסי אבוקסיס הוא המועמד המוביל לאימון נבחרת ישראל, אך גם ללא המינוי, לא ברור אם יישאר בב"ש. לעומת זאת, במועדון קרובים לסיכום עם החלוץ בן שהר על המשך דרכו אחרי שהביע הסכמה עקרונית לקצץ בחוזהו שעומד על 400 אלף יורו לעונה. בשיחות בין הצדדים הובהר לשהר כי במידה ויוכל להשתכר יותר במועדון אחר, לא יעמדו בדרכו, אך הרצון הוא לראותו ממשיך בב"ש.

לגבי המגן בן ביטון עומדות כרגע שתי אפשרויות. הראשונה היא מעבר למכבי חיפה או לקבוצה בחו"ל שתישא במלוא חוזהו, הקרוב ל-250 אלף יורו בעונה הבאה. ביטון בן ה-29 מחזיק בדרכון צרפתי ולא ייחשב כזר אם יעבור לאירופה. ביטון, יחד עם סוכניו, יקבלו החלטה סופית בימים הקרובים. 

מי שהבטיח שיישאר בוודאות בב"ש הוא הקשר הפורטוגלי ז'וסוואה פשקיירה, שכבש אמש את השער השני בניצחון על מכבי פ"ת בגמר הגביע (0:2). במועדון התמוגגו מהפורטוגלי ואמרו: "הרבה שנים לא היה בישראל שחקן כזה. הוא הזר הטוב בישראל כיום. יש לו מניות גדולות בגביע הזה". גם הקשר ההולנדי אלטון אקולטסה זכה לשבחים. קשר פורטוגלי נוסף בקבוצה, דויד סימאו, נפרד אמש מהשחקנים וצפוי לעזוב את ישראל ולחזור ליוון. ב"ש תחפש שחקן זר אחר בעמדה שלו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...