"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שימשיכו לחלום: אינטר הפסידה 2:1 מול בולוניה
חלומות האליפות של הנראזורי הסתיימו עם הפסד, שהשאיר את הקבוצה של אנטוניו קונטה במרחק 11 נקודות מיובנטוס • אטאלנטה הלוהטת גברה 0:1 על קליארי
צילום: אי-אף-פי // רומלו לוקאקו מפנים. לא תהיה אליפות גם השנה

שימשיכו לחלום: אינטר הפסידה 2:1 מול בולוניה

חלומות האליפות של הנראזורי הסתיימו עם הפסד, שהשאיר את הקבוצה של אנטוניו קונטה במרחק 11 נקודות מיובנטוס • אטאלנטה הלוהטת גברה 0:1 על קליארי

מערכת ספורט היום
, עודכן

חלומות האליפות של אינטר הסתיימו הערב (ראשון) עם הפסד 1:2 לבולוניה שהשאיר את הקבוצה של אנטוניו קונטה במרחק 11 נקודות מיובנטוס.

רומולו לוקאקו העלה את הנראזורי ל-0:1, אבל החמצת פנדל של לאוטרו מרטינס איפשרה לבולוניה להשלים מהפך משערים של שני הגמבים שלה, מוסא בארו ומוסא ג'ווארה.

אטאלנטה הלוהטת המשיכה ביכולת המופלאה שלה, הפעם עם 0:1 בחוץ על חשבון קליארי. הקבוצה הלוהטת מברגמו חיברה ניצחון חמישי ברציפות מאז החזרה מהפגרה וכעת היא רחוקה רק נקודה מאינטר השלישית. לואיס מוריאל כבש מהנקודה הלבנה בדקה ה-27 והכריע את ההתמודדות.

במשחקים נוספים:פארמה - פיורנטינה 2:1, אודינזה - גנואה 2:2, ברשיה - ורונה 0:2, סמפדוריה - ספאל 0:3.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...