"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חם בנגב: ניצחון דרמטי להפועל ב"ש בנהריה
לאחר ההודעה כי רמי הדר ימשיך אצל הדרומיים, חניכיו רשמו ניצחון רביעי מאז החזרה מהפגרה • אגאדה הצטיין עם 21 נק'
צילום: לירון מולדובן // הדר. הקבוצה שלו נראית נהדר מאז החזרה מהפגרה

חם בנגב: ניצחון דרמטי להפועל ב"ש בנהריה

לאחר ההודעה כי רמי הדר ימשיך אצל הדרומיים, חניכיו רשמו ניצחון רביעי מאז החזרה מהפגרה • אגאדה הצטיין עם 21 נק'

אבי סגל
, עודכן

הפועל ב"ש הסירה את דאגות התחתית עם הניצחון על אשדוד במחזור הקודם ועכשיו היא מרוכזת במאבק על הפלייאוף, ואחרי שניצחה הערב (שבת) בנהריה (67:69) היא חזק התמונה. הקבוצה מהדרום עם מאזן 1:4 מאז החזרה.

רמי הדר, שכפי שפורסם ב"ישראל היום" חתם לעונה שלישית במועדון, החליט לרשום את פול דילייני במקום אמיר בל, והגארד בן ה־33 החזיר עם מחצית ראשונה גדולה של 17 נקודות. עם זאת, קיילב אגאדה היה סיפור המשחק של ב"ש. אחרי מחצית ראשונה של 1 מ־10 מהשדה ו־3 נקודות, הוא לקח על עצמו את המשחק, הפך פיגור 7, וסיים עם 21 נקודות.

המשחק היה צמוד לכל אורכו (38:38 במחצית), אך ב"ש יצאה כשידה על העליונה אחרי ששתי שניות לסיום החטיא איתי שגב מהקו, ולא ניצל הזדמנות לכפות הארכה. נהריה הלא יציבה הפסידה בביתה, 48 שעות לאחר הניצחון המרשים ברוממה על מכבי חיפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...