"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הושגה שליטה על השריפה בכנרת
מטוסי כיבוי הצליחו להשתלט על שריפה שפרצה סמוך לחופי אמנון וספירית • בשל הרוחות העזות קיימת וסכנת התפשטות מהירה נופשים פונו מהחוף
צילום: אייל כהן, איגוד ערים כנרת // שריפה פרצה מול חוף אמנון בכנרת

הושגה שליטה על השריפה בכנרת

מטוסי כיבוי הצליחו להשתלט על שריפה שפרצה סמוך לחופי אמנון וספירית • בשל הרוחות העזות קיימת וסכנת התפשטות מהירה נופשים פונו מהחוף

עדי חשמונאי
, עודכן

השריפה בכנרת: המשטרה הודיעה כי הושגה שליטה על הדלקה שפרצה אחה"צ (שבת) מול חופי אמנון וספירית.עפ"י עדכון כוחות כיבוי האש השריפה כובתה והנופשים יכולים לחזור לחופים.

בשעות האחרונות הוקפצו כבאיות על מנת להשתלט על שריפה שפרצה בסמוך לחוף אמנון. לא היו נפגעים באירוע, והקהל כולו פונה בבטחה.

מדיווח ראשוני נמסר כי השריפה משתוללת בגבעה ממול הכניסה לחוף אממון. עקב סכנת ההתפשטות, שערי הביטחון נפתחו על מנת שהנופשים בחופי אמנון וספירית יוכלו לצאת בזריזות. מאיגוד ערים כינרת נמסר כי עקב הרוח באזור הכינרת השריפה מתפשטת במהירות

מהמשטרה נמסר מוקדם יותר: "לפני זמן קצר פרצה שריפת קוצים בסמוך לחוף אמנון שעל אגם הכנרת. כוחות משטרה הוזנקו למקום ובעקבות העשן הסמיך ובמטרה למנוע סכנה, הוחלט יחד עם כוחות הכיבוי, על פינוי הנופשים מהמקום. אין נפגעים. משטרת ישראל מבקשת מהציבור, שלא להגיע לאזור השריפה למען ביטחונם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...