צילום: אלן שיבר // קלינגר. "היינו צריכים לנצח"

קלינגר: "השער המוקדם הכניס אותנו ללחץ"

מאמן הפועל ת"א אחרי ההפסד 2:0 למכבי פ"ת וההדחה בחצי גמר הגביע: "בחלומות הכי שחורים לא ראיתי את ההפסד הזה קורה. היינו צריכים לנצח"

בהפועל ת"א ינסו לעכל הערב (שלישי) את ההדחה מגביע המדינה, לאחר ההפסד 2:0 בחצי הגמר למכבי פתח תקווה מהליגה הלאומית. ההדחה הגיעה דווקא בתקופה טובה בפלייאוף העליון, שכללה ניצחונות על בית"ר ירושלים ומכבי חיפה.

מאמן האדומים, ניר קלינגר אמר בסיום: “צריך לדעת לקבל גם את הדברים האלה, למרות שזה מאוד מעציב ומאכזב. כל הכבוד למכבי פתח תקווה ואנחנו צריכים להמשיך קדימה. יש לנו עוד על מה לשחק. אנחנו כבר בונים קדימה. זה מאוד חשוב לי ולמשה (סיני) לעשות דרך אחרת ולא להסתמך רק על רכש וזרים. בחלומות הכי שחורים לא ראיתי את ההפסד הזה קורה, אבל זה ספורט, השחקנים הם בני אדם וצריך להמשיך הלאה.

“אני חושב שהשער הראשון שיבש לנו את כל ההכנות. כבר בדקה ה-4 לעשות שגיאה כזאת ולגרום לפנדל, זה הכניס את הקבוצה ללחץ וגם ככה הלחץ היה עלינו. ניסינו כל השבוע להחדיר לשחקנים לראש שזה הולך להיות משחק קשה. כשאתה נתקל בקבוצה שסוגרת את האמצע, ידענו שהמפתח יהיה דרך משחק האגפים ולא עשינו את זה מספיק, ושם הפסדנו את המשחק. אני לא יודע לקבי החלטות השופט וה-VAR, אבל אנחנו ממשיכים קדימה וזה ספורט, לא נוריד את הראש.

ברשצקי ואלטמן. "השחקנים הם בני אדם, צריך להמשיך הלאה" // צילום: אלן שיבר
ברשצקי ואלטמן. "השחקנים הם בני אדם, צריך להמשיך הלאה" // צילום: אלן שיבר

“ברמה העקרונית עשינו טעות טקטית שלא שיחקנו מספיק מהאגפים. שלטנו במשחק, אבל לא הצגנו כדורגל מספיק איכותי, שחקנים שהיו צריכים להביא את האקסטרות לא הביאו וזה קורה. שחקן שמגיע למעמד כזה צריך להביא מעצמו את היכולת. לא הייתה יהירות, רצינו את הגביע, רצינו לעלות לגמר. השער שספגנו הכניס אותנו למתח מיותר וזהו.

"אנחנו נסיים את הפלייאוף הזה עם כדורגל טוב וננסה לקחת כמה שיותר נקודות. אנחנו לא מתלוננים ולא מתרצים. זה היה משחק רביעי של השחקנים בעשרה ימים וזה משפיע. היינו צריכים לנצח, השער המוקדם עבר לטובתם גם מנטלית וגם מקצועית. צר לי בשביל האוהדים אבל זה מה יש”.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...