צילום: אלן שיבר // רוני לוי, אתמול בטדי. יישאר עד סוף העונה

"עוד יתגעגעו אצלנו למאמנים ברמה של רוני"

על רקע מחאת האוהדים נגד המאמן, שנמשכה גם אמש בסיום התיקו מול האלופה, בבית"ר ירושלים מבטיחים: "לא משנה מה יקרה, רוני לוי יסיים את העונה" • בן חיים הודה: "להפסיד להפועל ת"א זו פשוט צריבה בלב. מי כמוני יודע"

מחאת האוהדים כלפי מאמן בית"ר ירושלים, רוני לוי, שנמשכה אמש (שני) מחוץ לטדי, מעסיקה את אנשי המועדון. "לא משנה מה יקרה, רוני יסיים את העונה", הבהיר גורם בקבוצה.

לוי עצמו רמז אתמול שלא בטוח שיישאר כאשר אמר "אעשה חושבים בסוף העונה", אך בכל מקרה הוא לא יעזוב בלי פיצוי כספי, משום שכידוע אם יגיע לאירופה חוזהו מתחדש באופן אוטומטי לעונה נוספת.

בבית"ר טוענים כי גם המנהל המקצועי, יוסי בניון, שנותן ללוי גיבוי, מתחיל להבין שיהיה עליו לבצע שינוי על הקווים. יחד עם זאת, גורמים בקבוצה טוענים כי: "אם רוני יילך יבואו לפה רק מאמנים מדרג שני ומטה. יש מצב שאנשים עוד יתגעגעו למאמנים ברמה של רוני".

בתוך כך, בקבוצה היו שבעי רצון מהמחויבות שהציגו השחקנים נגד המוליכה ובעיקר מהיכולת הטובה של הקפטן עידן ורד. "אני חושב שהיה משחק טוב שלנו. באנו עם תוכנית משחק מסויימת והיא עבדה טוב מאוד", סיפר הבלם טל בן חיים, "יצרנו גם מספיק מצבים לנצח את המשחק, אבל בואו לא נשכח ששיחקנו מול הקבוצה הכי טובה בארץ ולא סתם הם זכו שנה שעברה באליפות בכזה פער".

בן חיים וממן. "צריבה בלב להפסיד להפועל ת"א" // צילום: אלן שיבר

בן חיים, שוויתר על שכרו ביוני כדי לשחק, סיפר: "בקורונה היינו חודשיים בבית וקיבלנו משכורות כך שמבחינתי היה הכי חשוב לשחק, לעשות פלייאוף עליון טוב ולעזור לקבוצה לעמוד במטרות שלה. פחות עניין אותי הכסף, רק להיות על המגרש, שמח שחזרתי לכושר".

על האוהדים המאוכזבים מהתוצאות האחרונות, אמר הבלם הותיק: "אני מבין את התסכול של האוהדים. מי כמוני יודע מה זה הפסד להפועל ת"א, זו צריבה בלב, תחושה לא נעימה, אבל יש עוד הרבה משחקים, נתכונן אליהם ברצינות ואנחנו רוצים לשמח את האוהדים בבית. בפלייאוף הזה לא יהיו שום משחקים קלים".

אוהד בית"ר פורץ לטדי. גם זה היה לנו // צילום: אלן שיבר

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...