פסטה קלאטה של "קלאטה 15"// צילום: רונן מלחן // פסטה קלאטה של "קלאטה 15"

סצנת האוכל באילת מתעוררת

התיירים חוזרים לאילת, רעבים מתמיד, והמסעדות נערכות בהתאם • וגם: פופ אפ כיסונים חדש בשוק הכרמל • חדשות האוכל

אוכלים באילת

מלונות אילת חוזרים לחיים, התיירים מגיעים והם צריכים לאכול. בהתאם, ב"ישרוטל" עשו את השינויים  הנדרשים בבתי המלון הנמצאים בתוך מלונות הרשת ופתחו אותן מחדש.   

מסעדת לה קוצ'ינה בניצוחה של השפית אדווה דוד, מסעדה איטלקית עם דגש על המטבח הטוסקני בדרום איטליה. כל המנות מורכבות מחומרי גלם טריים, בתיבול איטלקי אותנטי. נפתחה בסוף חודש מאי ושעות הפעילות הן בימים א'-ש' בין 18:00-23:00.  מדי יום מציעה השפית את המנות המוכרות והאהובות שלה: ניוקי רומנה, פילטו גורגונזולה, ריגטוני פימונטזה, ריזוטו דימרה וקרפצ'יו לצד מנות ספיישל כגון: ארנצ'יני, כדורי ריזוטו ועוד.

כתובת: טיילת רויאל ביץ',אילת  

להזמנות: 08-6368932

מסעדת ראנץ' האוס

מסעדת הבשרים הכשרה הנחשבת לאחת מהטובות ביותר בישראל, בניצוחו של השף דל קופי, מתמחה בהגשת מנות בשר ברמת איכות גבוהה, עם נתחים לפי משקל. עוברים טיפול מקצועי ומסור של יישון וחיתוך במגוון טכניקות וטעמים, המתאימים לכל סועד.

המסעדה תפתח מה- 04/06/2020 בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30 עד 23:00 ובמוצ"ש שעה אחרי צאת השבת עד השעה 23:00.

כתובת: מלון רויאל ביץ' אילת, טיילת רויאל ביץ'

להזמנות: 08-6368928  | http://www.ranchhouse.co.il  

מסעדת אנג'לינה

מסעדה איטלקית משפחתית המציעה תפריט כשר. בין המנות בתפריט ניתן ליהנות מפיצות בטאבון, פסטות ומנות פתיחה איטלקיות מסורתיות. המסעדה תפתח בתאריך 15.6 בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30 עד 23:00 ובמוצ"ש שעה אחרי צאת השבת עד השעה 23:00.

כתובת: טיילת המלך שלמה, אילת

להזמנות: 053-9443494 


 

מסעדתI CAFÉ

אספרסו בר ומסעדה חלבית, בניצוחו של השף נתן פורטנוי, ממוקמת בשדרת המותגים 'לה בולבארד' במלון רויאל גארדן, המסעדה מציעה לחמים ממחמצת, כריכים, מגוון סלטים מיוחדים, מנות דגים, ארוחות בוקר ומנות בריאות, מיצים סחוטים טריים, מוזלי מגרנולה ביתית ועוד. המסעדה פתוחה בכל יום מהשעה 9:00 עד 22:00.

 כתובת: שדרת הקניות של מלון רויאל גארדן, אילת

להזמנות:  08-6386699


ריגטוני פימונטזה של לה קוצ'ינה // צילום: אנטולי מיכאלו
ריגטוני פימונטזה של לה קוצ'ינה // צילום: אנטולי מיכאלו

ארוחה וסרט בטרקלין

במסעדת הטרקלין מציעים קונספט חדש ומפתיע במסגרתו לאחר הארוחה יוקרנו קטעי סרטים קלאסיים מעולם האוכל. הארוחה עצמה תעלה 250 שקלים לאדם ותורכב מלא פחות מאחת עשרה מנות ויין ללא הגבלה. בין המנות שיוגשו נוכל למצוא סטייק רוקה- נתחי שייטל המוגשים על סלט רוקט, תפוח אדמה ובצל צרוב לצריבה אישית על השולחן; סטייק קצוץ מסינטה ואנטריקוט- מבשר טרי ומיושן במקום ברוטב בורדולז; פטה כבדי עוף- לצד ריבת בצל ביין אדום ועוד.

היכל התלמוד 4 תל אביב, 03-5660013, א-ו: 18:30-00:00 , ש: 13:00-00:00 .

http://www.hatraklin.co.il/

בשר בטרקלין // צילום: שי בן אפרים
בשר בטרקלין // צילום: שי בן אפרים

GDB מרחיבים את התפריט

מזנון ההמבורגרים, פרי שיתוף פעולה בין הקצבים ג'ורג' עבדו וארתור קושניר מקצביית George de boeuf עם קבוצת we like you too (קפה נורדוי, נורדיניו), הפך ללהיט מאז נפתח ותורות רבים נצפו בו עד שהחלה הקורונה וגרמה לסגירתו והפיכתו למשלוחים בלבד. 

כעת, מלבד ההמבורגרים הייחודיים של המקום, התווספה לתפריט מנת "סטייק וצ'יפס" מסקרנת, המורכבת מסטייק סינטה מובחר, משוייש  שמוגש על צ'יפס. נוסף על כך מבטיחים קושניר ועבדו מנת ספיישל בשרית יומית ומתחלפת, אז כנראה ששווה להגיע, ואפילו יותר מפעם אחת. 

GDB, רחוב אבן גבירול 22, תל אביב.

סטייק סינטה בGDB // צילום: אנטולי מיכאלו
סטייק סינטה בGDB // צילום: אנטולי מיכאלו




פותחים קיץ ב"קלאטה 15"

המסעדה האיטלקית שנפתחה בדצמבר האחרון משיקה טרסה ענקית הפונה לרחוב לטובת הסועדים המעדיפים את האוויר הקיצי והפתוח. ואם כבר קיץ, במסעדה הכניסו לתפריט מספר מנות חדשות דוגמת ספגטי קלאטה - עם ריקוטה, פרמג'אנו ופיסטוקים, טרטר טונה, ניוקי ממולא בגורגונזולה ברוטב פסטו, סביצ'ה מוסר ים ועוד. 

מדינת היהודים 89, הרצליה פיתוח. טלפון להזמנות: 09-9653434

ניוקי ממולאים // צילום: רונן מלחן
ניוקי ממולאים // צילום: רונן מלחן

 

 "הפי פיש" מתאוששים מהקורונה

המסעדה הירושלמית ממלון ממילא פתחה מחדש את דלתותיה בתחילת יוני עם תפריט קיץ ים תיכוני חדש. 

במנות שיצר השף אושרי זעפרני ניתן למצוא, בין היתר, קרפצ'יו דג עם כוסברה, פלפל חריף ולימון כבוש, פיש אנד צ'יפס, מגוון מנות דגים המוגשות לצד מאזטים ופוקאצ'ה חמה, קציצות דגים ברוטב חריימה, מנות פסטה עבודת יד מגוונות ועוד מנות נוספות.



מסעדת הפי פיש, מלון ממילא. כניסה דרך שדרת החנויות. – שדרות ממילא 14, (מול זארה)

טלפון להזמנות:  02-5482230

הפי פיש // צילום: דניאל לילה
הפי פיש // צילום: דניאל לילה

 יאקימונו הילטון חוזרת לשגרה

מסעדת הדגים הכשרה ממלון הילטון נערכה מחדש לתקופת הפוסט קורונה ומציעה תפריט עסקיות אטרקטיבילצד תפריט טעימות יפני חדש.  בתפריט העסקיות המוצע במחיר של 99שקלים לסועד (כולל חניה חינם), מנות פתיחה של מרק ומתאבנים, מנה עיקרית ותוספת קפה אספרסו לקינוח. בין המנות העיקריות: מיקס טמפורה של דג וירקות , סאקנה יאקיטורי (3 סוגי דגים על שיפוד ברוטב טריאקי) . תפריט העסקיות מוגש בימים א'-ה' בין השעות 12:30-16:00

תפריט הטעימות – מציע ארוחה יפנית מושלמת. התפריט מאגד בתוכו את מנות הדגל, מנות האהובות והפופולאריות במסעדה לאורך השנים, ומובילים את הסועדים לחוויה טעימות מעוררת חושים. מחיר 500 שקלים לזוג (כולל 2 כוסות יין).  תפריט הטעימות מוגש בימים א'-ה', בין השעות 17:00-21:00. ובמוצאי שבת מצאת השבת עד 21:00.

שעות פעילות המסעדה:

ימים א'-ש' – 12:30-22:30

תפריט עסקיות א'-ה' 12:30-16:00

יאקימונו הילטון  תל אביב – רחוב הירקון 205 ת"א .

דג בלאק קוד // צילום: מיטל סלומון
דג בלאק קוד // צילום: מיטל סלומון

 פופ אפ כיסונים

בית המאפה הגאורגי "ללה" בשוק הכרמל יוצא בפופ אפ על טהרת הכיסונים המזרח אירופיים וזו בהחלט סיבה למסיבה. בכל יום החל מהשעה 16:00 יהפוך המאפה למפעל המייצר כיסונים במגוון מילויים שיזכירו לכם, למי שביקר לפחות, את מזרח אירופה.בין היתר יוגשו ורניקי, פלמיניקי, חינקלי בשלל גרסאות, כל זאת לצד מספר סוגי סלטים ואלכוהול. 



מחיר מנה של שלוש יחידות - 28-32 שקלים)

חבשוש 42, שוק הכרמל, תל אביב.

פופ אפ כיסונים מזרח אירופאיים // צילום: דוד ששון
פופ אפ כיסונים מזרח אירופאיים // צילום: דוד ששון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...