"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נעצר חשוד בתקיפתו של יהודה גליק

המשטרה איתרה צעיר תושב מזרח ירושלים בשנות ה-20 לחייו אשר לפי החשד היה מעורב באירוע • אמש הגיע ח"כ לשעבר לביקור אצל משפחת הפלשתיני שנורה

,עודכן
צילום: אורן בן חקון // יהודה גליק

המשטרה עצרה הלילה (שישי) חשוד שעל פי החשדתקף אתמולבשעות הערב את חבר הכנסת לשעבר יהודה גליק באזור וואדי ג’וז בירושלים. החשוד הוא תושב מזרח ירושלים בשנות ה-20 לחייו.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

חבר הכנסת לשעבר יהודה גליק, בבית החולים שערי צדק

כזכור גליק הותקף על ידי פלשתינים כשהגיע לביקור תנחומים בבית משפחתו של איאד אל-חילאק,שנורה על ידי שוטרים לפני מספר ימים בשער האריות בירושלים. גליק נפצע ופונה לבית החולים שערי צדק, משם נמסר כי גליק סובל מחבלות יבשות וקלות בלבד.

בתוך כך, השבוע תכנן השר לביטחון פנים אמיר אוחנה לערוך ביקור ניחומים בבית המשפחה, אולם הביקור בוטל לאחר שהסתבר שבני המשפחה אינם מעוניינים לקיים מפגש עם נציג רשמי של המדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר