"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חברת אל על חוזרת לחיים?
בצל המצב הפיננסי הקשה אליו נקלעה החברה, היא תחדש טיסותיה לארה"ב במתכונת מצומצמת • מתי תצא הטיסה הראשונה ומה המחירים? • לכל הפרטים
צילום: קוקו // אל על מחדשת טיסות לארה"ב

חברת אל על חוזרת לחיים?

בצל המצב הפיננסי הקשה אליו נקלעה החברה, היא תחדש טיסותיה לארה"ב במתכונת מצומצמת • מתי תצא הטיסה הראשונה ומה המחירים? • לכל הפרטים

שמעון יעיש
, עודכן

בצל הסערה והעימותים בין העובדים,ההנהלה, הטייסים והוועדים, באל על יחזרולהפעיל טיסות לניו יורק ולוס אנג'לסבאופן קבוע. הטיסות לניו יורק יצאו בימים ראשון וחמישי, פעמיים בשבוע, והטיסות ללוס אנג'לס יהיו חד שבועיות.

מבדיקה במנועי החיפוש, הטיסות נמכרות במחירים נמוכים מאוד בהשוואה למה שהיינו רגילים לראות עד היום בעונה זו של השנה עבור טיסות ישירות של החברה בקו לניו יורק. החברה מציעה כרטיסי הלוך וחזור בכ-860 דולרים לנוסע.

חשוב לציין כי מדובר במעין גישוש של החברה, שנמצאת במצב כלכלי קשה מאוד. מדובר במספר טיסות שלא מתקרב למה שהיה לפני המשבר מבחינת הקו לניו יורק, וחשוב לזכור שאך ורק ישראלים יכולים להיכנס כרגע לארץ וגם הם מחוייבים בבידוד עם חזרתם לישראל. מדובר בקווים הראשונים שפותחת החברה מאז תחילת המשבר. הטיסה הראשונה תצא כבר לאחר חג השבועות, בתאריך 4 ביוני.

בימים הקרובים צפויה להתקבל החלטה של משרד הבריאות בנוגע לפתיחת יעדים ללא צורך בבידוד עם החזרה לארץ, החלטה שיכולה לגרום להוספת טיסות של אל על וחברות נוספות ליעדים שונים שייקבעו מראש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...