"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התפתחות בחקירת רצח דורון שוסטר
שוסטר, איש עסקים ופעיל ליכוד, נורה למוות ב-2016 על ידי רוכב אופנוע בעת שיצא מבית שבראשון לציון • על הפרשה הוטל צו איסור פרסום
דורון שוסטר | צילום: באדיבות המשפחה

התפתחות בחקירת רצח דורון שוסטר

שוסטר, איש עסקים ופעיל ליכוד, נורה למוות ב-2016 על ידי רוכב אופנוע בעת שיצא מבית שבראשון לציון • על הפרשה הוטל צו איסור פרסום

שלומי דיאז
, עודכן

תחת צו איסור פרסום:היום (שני) חלה התפתחות בחקירת הרצח של איש העסקים ופעיל הליכוד האשדודידורון שוסטר ז"לשנורה למוות בראשון לציון לפני כארבע שנים.

שוסטר ז"ל, בן 54 ואב לשלושה, נורה בעת שיצא מבית בשכונת נווה הדרים בראשון לציון. רוכב אופנוע המתין בכניסה לחניית הבניין וירה בו מטווח קצר. המשטרה התמקדה בכמה כיווני חקירה במישורים האישי והעסקי.

שוסטר היה מוכר כפעיל ליכוד בעברו. שמו נקשר לפוליטיקאים בכירים בהווה ובעבר, והוא התגאה לא אחת בקשריו עימם ובין היתר עם עו"ד רונאל פישר.

נוסף על כך, יוחסו לו קשרים משפחתיים לבעלי ממון ברוסיה ובהודו, והוא גם היה שותף בכמה חברות בתחום הנפט בחו"ל, התחבורה הימית בארץ, וכן באתרי הטמנת אשפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...