"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

17 אנטנות סלולר הוצתו בניו זילנד

מכה עולמית: מפיצי תיאוריות הקונספירציה ממשיכים את ההתקפות והציתו אנטנות סלולר במדינה • ״תהיה השפעה על תושבי הכפרים ואזרחים המתגוררים באזורים מרוחקים״

,עודכן
צילום: AP

התופעה נמשכת: 17 אנטנות סלולר הוצתו בתקופה האחרונה בניו זילנד, וברשויות במדינה מאמינים כי מדובר בתוצאה ישירה של המשך תיאוריות ברשתות החברתיות שמנסות לקשור בין ה-5G (הדור החמישי) לבין התפשטות וירוס הקורונה וסכנות בריאותיות נוספות, כך לפי דיווחב-Business Insider.

מפכ"ל משטרת ניו זילנד אמר בהצהרה לתקשורת שכל האחראים להצתות בגלל תיאוריות הקונספירציה ״יטופלו בחומרה רבה״. ברשת וודאפון (Vodafone) במדינה אמרו כי להתקפות עשויות להיות השפעות ישירות על הרשת, וכי הנפגעים העיקריים יהיו התושבים המתגוררים בכפרים או אזורים מרוחקים.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

וכאמור, לא מדובר בתופעה חדשה. בבריטניה בלבדהוצתומארז פרוץ המגפה 77 אנטנות סלולר, ובארגון Mobile UK המייצג את ארבע מפעילות הסלולר בממלכה, אומרים כי חלק גדול ממתקני התקשורת שהותקפו כלל לא סיפקו שירות 5G.

בנוסף, המתנגדים הציתו מספר אנטנות סלולריות גם ברחבי בהולנד -ואף גרמו לקריסהשל קו החירום 112 (מקביל ל-100 בישראל) במספר אזורים במדינה. בעקבות המקרים החריגים והסערה העולמית סביב פריסת הרשת,בארגון הבריאות העולמיובאיגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי של האו"ם (ITU) קבעובהודעהרשמית שהוציאו בשבוע שעבר כי אין כל קשר בין ה-5G להתפרצות נגיף הקורונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר