"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דייגו מראדונה למען הרעבים בארגנטינה
כוכב העבר הצליח לרגש, כשקרא בדמעות לסייע לאלפים שחיים מתחת לקו העוני כתוצאה ממשבר הקורונה: "אני יודע מזה להיות רעב. מבקש שתפתחו את היד שלכם למען שכולם יוכלו להתקיים במדינה שלנו"
צילום: אינסטגרם // דייגו מראדונה. למען העניים בארגנטינה

דייגו מראדונה למען הרעבים בארגנטינה

כוכב העבר הצליח לרגש, כשקרא בדמעות לסייע לאלפים שחיים מתחת לקו העוני כתוצאה ממשבר הקורונה: "אני יודע מזה להיות רעב. מבקש שתפתחו את היד שלכם למען שכולם יוכלו להתקיים במדינה שלנו"

מערכת ספורט היום
, עודכן

דייגו מראדונה למען העניים במולדת. בעקבות משבר הקורונה שלא פסח גם על העם הארגנטינאי, כוכב העבר ומאמן חימנסיה לה פלאטה נרתם הבוקר (שלישי) למען הרעבים ללחם, שחיים מתחת לקו העוני ומתקשים לחיות בכבוד.

מראדונה, שהחליט להתגייס לתמוך בארגון Corazones Solidarios שמסייע לעשרות אלפי ארגנטינאים בחבילות מזון ובסיוע מציאת עבודה (למרות אחוזי האבטלה העצומים) קרא לעם הארגנטינאי להתגייס למען האחר כדי שכל תושבי המדינה יצליחו לקיים את עצמם.

בסרטון מרגש שהעלה לרשת, דייגיטו נראה דומע ואומר לעם בארגנטינה: "כל אהבתי נתונה לאמי המבוגרת ולארגון היקר הזה. היום אני מבקש שתפתחו את היד שלכם למען שהעניים יוכל לאכול ולהתקיים. בבקשה, האכילו את הרעבים. עכשיו שכמעט מסתיימת המגיפה, חשוב מאוד שכל העם יוכל לחיות שוב את החיים שלו בבריאות ובעושר".

"עזרו לנו להאכיל את הרעבים", המשיך מראדונה הנרגש, "אני יודע מה זה להיות רעב, כי בעיירה בה גדלתי (פיוריטו) לא סבלתי רק מהקור העז. הכל היה בלתי נסבל. אני חב את חיי לאמי דלמה ("דוניה טוטה"), היא תמיד הייתה אומרת לנו שכואבת לה הבטן כשהייתה מגישה אוכל על השולחן. רק שהתבגרתי הבנתי, שהיא פשוט רצתה להשאיר לנו את האוכל. רק כדי שיהיה מספיק לכולנו. אני כל כך אוהב אותך, אמא!".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...