"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מנסה לחזל"ש: איטליה פותחת את הגבולות
הממשלה הודיעה כי החל מה-3.6 יאושר לאזרחים לצאת מהמדינה ולשוב אליה בחופשיות • האיטלקים יוכלו גם לנסוע בחופשית ברחבי המדינה
הרחובות עדיין נטושים, ונציה השבוע // צילום: אי.פי // הרחובות עדיין נטושים, ונציה השבוע

מנסה לחזל"ש: איטליה פותחת את הגבולות

הממשלה הודיעה כי החל מה-3.6 יאושר לאזרחים לצאת מהמדינה ולשוב אליה בחופשיות • האיטלקים יוכלו גם לנסוע בחופשית ברחבי המדינה

מערכת היום
, עודכן

ממשלת איטליה הודיעה הבוקר (שבת) על צו המתיר כניסה ויציאה חופשת למדינה החל מעוד שבועיים. מן דיווח שפורסם בסוכנות הידיעות "רויטרס" עולה כי החל מה3.6 יוכלו תושבי המדינה לנוע בחופשיות גם ברחבי המדינה וגם אליה ומחוצה לה ללא מגבלות.

כזכור, לאחר כמעט חודשיים של סגר מחמיר, 4.4 מיליון איטלקים שבו לפני כשבועיים בהדרגה לשוק העבודה.איטליה הפכה בחודשים האחרוניםלאחד מסמלי הטרגדיה של מגפת הקורונה העולמית, שכמניין המתים במדינה עומד על עשרות אלפים. השלב הנוכחי של היציאה מהסגר כולל חזרה לפעילות של מפעלים, חנויות מסחר וכן אתרי בנייה. כמו כן, האיטלקים רשאים לשוב לבקר בני משפחה שגרים באותו המחוז.

הרחובות עדיין נטושים, ונציה השבוע // צילום: אי.פי
הרחובות עדיין נטושים, ונציה השבוע // צילום: אי.פי

עם זאת, המעבר בין המחוזות השונים היה אסור עד כה. כיום התושבים רשאים לבצע פעילות ספורטיבית הרחק מהבית, וכן הפארקים נפתחו מחדש לפעילות ספורטיבית עממית גם כן, אך בעוד שבועיים, כאמור, מגבלות נוספות יוסרו.

עם זאת, כמו בכל העולם החזרה לשגרה נעשית תחת הנחיות ברורות כשהתושבים חייבים לעטות מסיכה בעת הנסיעה בתחבורה ציבורית וכן בעת שהייה במתחמים ציבוריים סגורים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...