ליגת העל בכדורגל תפתח רק בסוף החודש, אבל בינתיים הקבוצות מנסות לחזור לכושר משחק ומקיימות ביניהן משחקי אימון. הבוקר (שלישי) התקיים באצטדיון בשכונת התקווה מפגש בין בני יהודה לבין הפועל תל אביב, שהסתיים בתיקו אפס, שמעיד קצת על החלודה של הקבוצות.
ההתמודדות לא התקיימה במתכונת הרגילה של 2 מחציות בנות 45 דקות, אלא שלושה שלישים, שבכל אחד מהם שיחקו 35 דקות, שבהם שותפו רוב שחקני הסגל של שתי הקבוצות. הסיבה לכך היתה כדי לא להעמיס דקות משחק על השחקנים, שרק החלו לחזור לשגרה, וכמובן לנסות להימנע מפציעות והתכווצויות שרירים.
אוהדים לא הורשו כמובן להיכנס למגרש, אך היו כמה בודדים שהחליטו לצפות בהתמודדות בגגות של הבתים הסמוכים, למרות ששתי הקבוצות שידרו את ההתמודדות בשידור ישיר.
מבחינת כדורגל, הקבוצה של ניר קלינגר הראתה עליונות לאורך רוב שלבי המשחק וגם הגיעו למצבים טובים יותר, בעיקר של מייקל אולהה, אך החלוץ הניגרי הרבה להחמיץ.
מאמן הפועל ת"א, ניר קלינגר, אמר בסיום: ״אני מאוד מרוצה מהגישה של השחקנים והמוכנות הפיזית שלהם, ביחס לתקופה הזאת. זה לא הפתיע אותי כיוון שאנחנו תמיד במעקב אחריהם וכך היה גם לאורך כל תקופת הקורונה, אבל היה חשוב לראות את זה גם באינטנסיביות של משחק. מעבר לכך, שחקני הנוער שמתאמנים איתנו מזה כמה חודשים השתלבו יפה מאוד. ממשיכים הלאה למשחק ההכנה הבא לקראת החזרה לליגה״.
הרכב בני יהודה: אמיליוס זובאס; אבישי כהן, דן מורי, אליסון דוס סנטוס, מתן בלטקסה; סגס תאמבי, אמיר רוסתום, שי מזור, מתיאה ליואיץ'; מוחמד גדיר, דור ג'אן.
הרכב הפועל ת"א: אריק ינקו; איאד אבו עביד, אוראל דגני, רז שלמה, דורון ליידנר; שי אייזן, אילי טמם, מוטי ברשצקי, אושר דוידה, עומרי אלטמן; עומר דמארי.

