"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הנציגות מישראל עלולות להישאר מחוץ לאירופה

על פי דיווח ב-"טיימס", באופ"א שוקלים לשנות את פורמט לוח המשחקים בעונה הבאה ולבטל את סיבוב המוקדמות הראשון בליגת האלופות והליגה האירופית • בתרחיש שכזה, נציגות ליגת העל לא יוכלו לקחת חלק במפעלים

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שחקני מכבי ת"א. לא יהיו באירופה בעונה הבאה?

האם מדובר בשירת הברבור של הנציגות הישראליות שלנו באירופה? על פי דיווח ב-"טיימס" הלונדוני מהשעה האחרונה מסתמן כי באופ"א שוקלים לשנות את פורמט לוח המשחקים בעונה הבאה זאת בעקבות העובדה שליגת האלופות של העונה הנוכחית תסתיים רק באוגוסט הקרוב, ובמקביל שלב הבתים של ליגת האלופות של עונת 2020/21 ייפתח רק ב-20 באוקטובר.

בעקבות לוח המשחקים הצפוף, נשקלת האפשרות לבטל את כל המשחקים המוקדמות בליגת האלופות ובליגה האירופית, סנריו שישאיר מחוץ לאירופה את כל הנציגות הישראליות. כידוע, אלופת ישראל מתמודדת בסיבובי המוקדמות הראשונים של ליגת האלופות (כאשר המקום השני, השלישי בליגת העל, והזוכה בגביע המדינה מתמודדות במוקמות הליגה האירופית).

עוד מדווח כי בעקבות מגיפת הקורונה שיצרה כמובן את הלו"ז הצפוף, באופ"א שוקלים לקצר את סיבובי המשחקים ולקיים רק משחק אחד במגרש נייטרלי (במקום בית וחוץ), כפי שהיה נהוג עד היום.

באפשרות שכלל לא תשרת את הנציגות מישראל: יתקיים סיבוב פלייאוף בודד במוקדמות ליגת האלופות בו ישחקו 12 האלופות מהמדינות המדורגות הכי גבוה, אך במצב הזה האלופה הישראלית תישאר מחוץ למפעל (ישראל מדורגת ר במקום ה-27).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר