"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פעיל שמאל נחקר בחשד שאיים על נתניהו ובנו

חיים שדמי נחקר בלהב 433 לאחר שנתניהו הגיש נגדו תלונה בגין הסתה לאלימות נגדו ונגד בנו יאיר • שדמי תועד קורא להשליך בקבוק תבערה על בית רה"מ

,עודכן
צילום: צילום: לע"מ // נתניהו

פעיל השמאל חיים שדמי נחקר הבוקר (שישי) באזהרה בלהב 433, זאת לאחר שלפני יומיים ראש הממשלה בנימיןנתניהו הגיש נגדו תלונהעל כך שאיים לפגוע בבנו יאיר. שדמי נחקר ביחידת הסייבר עם עוד שני פעילים נוספים. שלושתם שוחררו לביתם בתום החקירה תחת אזהרה.

וואו! הפסיכופט שמקבל את משכורתו מאהוד ברק והפדופיל, חיים שדמי, מאיים על חיי במפורש במגפון מול בית ראש הממשלה! הגשתי עליו כבר בעבר תלונה ל@IL_policeאך לא קיבלתי שום מענה!pic.twitter.com/MxZvZl0ZfX

— Yair Netanyahu (@YairNetanyahu)May 5, 2020

כאמור, ביום רביעי, הגיש נתניהו תלונה למשטרת ישראל בגין הסתה בוטה לאלימות נגדו ונגד בנו יאיר לאחר שפעיל שמאל קיצוני, חיים שדמי, הפגין מול בית ראש הממשלה בירושלים. במהלך ההפגנה שדמי תועד קורא קריאות הסתה לרצח נגד יאיר נתניהו, בהן אמירות הקוראות להשליך בקבוק תבערה על בית ראש הממשלה.

ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס לאיום שהופנה כנגדו וכנגד בנו ואמר כי ״ההסתה בשמאל הקיצוני חצתה קווים אדומים. מדובר באיומים ממשיים על חייו של בני. אסור להתעלם מאיומים אלה״.

איים לפגוע ביאיר נתניהו // צילום: יוסי זליגר
איים לפגוע ביאיר נתניהו // צילום: יוסי זליגר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר