"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחר ההזדמנות האחרונה שלך לשליח אישי אצל רבי שמעון בר יוחאי במירון
השנה אומנם לא תוכלו להגיע למירון בל"ג בעומר, אבל אתם לא צריכים לדאוג • יש שליחים טובים שיעשו זאת עבורכם ואף ידליקו את נר הישועות • אלפים כבר נושעו בזכות נר הישועות של רבי שמעון • אל תפסידו את ההזדמנות
אל תפסידו את ההזדמנות

מחר ההזדמנות האחרונה שלך לשליח אישי אצל רבי שמעון בר יוחאי במירון

השנה אומנם לא תוכלו להגיע למירון בל"ג בעומר, אבל אתם לא צריכים לדאוג • יש שליחים טובים שיעשו זאת עבורכם ואף ידליקו את נר הישועות • אלפים כבר נושעו בזכות נר הישועות של רבי שמעון • אל תפסידו את ההזדמנות

, עודכן

לרכישת הנר הקדוש שהושיע אלפים לחצו כאןאו התקשרו למספר077-996-8896

בעוד שבוע יחול יום ל"ג בעומר. בכל שנים בימים אלו אנחנו נמצאים בהכנות לקראת עליית מאות אלפים לציון הקדוש של רבי שמעון בר יוחאי במירון. עם ישראל מדליק את הנרות ומבקש ישועות בציון הקדוש בזכות הצדיק שזכותו מגינה עלינו ועל כל ישראל.

מידי שנה זוכים העולים לישועות גדולות, אלפים שמצאו את הזיווג ההגון שלהם משורש נשמתם, הורים שלא זכו לילדים התבשרו על לידה קרובה, משפחות ויחידים עם קשיים בפרנסה, ראו איך פתאום נפתחו שערי הפרנסה ובאה להם הרווחה.

נר הישעות ימשיך לדלוק גם השנה // צילום: ישיבת המקובלים מערת הרשב"י

אולם השנה בשל הקורונה, עם ישראל לא יוכל לעלות ולפקוד את קברו של רבי שמעון בר יוחאי במירון. קשה לתאר את הקושי שיש לכל אלו שהיו עולים מידי שנה להר ואלו שהיו שולחים שליחים שיתפללו עבורם ומביטים מהבית בתמונות המדהימות של ההר שכולם רוקדים בו לכבוד רבי שמעון.

בני משפחתו של רבי שמעון אוהביו ומוקיריו עם ישראל היקרים הסירו דאגה מליבכם, אנחנו נהיה אצל רבי שמעון בשבילכם!

פרנסה, בריאות וזיווג הגון // צילום: ישיבת המקובלים מערת הרשב"י

רבני ישיבת המקובלים שעוסקים יום ולילה בתורת רבי שמעון בר יוחאי ולא הפסיקו ללמוד ליד מערת רבי שמעון גם בימי הקורונה, הישיבה היחידה שנמצאת בתוך הציון הקדוש של רבי שמעון בר יוחאי. הם ישמשו עבורכם כשליחים להדלקת נר בציון הקדוש במירון ביום בל"ג בעומר.

גם השנה אתם תוכלו בעזרת השליחים הקדושים רבני הישיבה לזכות לישועה, לפרנסה, לבריאות, לזיווג הגון, לזרע של קיימא ועוד ברכות רבות שרבי שמעון הבטיח לכל המתפללים אצלו.

גם אתם יכולים להבטיח את הישועה // צילום: ישיבת המקובלים מערת הרשב"י

בנוסף ישלח לביתכם נר קדוש נר רבי שמעון בר יוחאי של הישיבה הקדושה. נר שהוכן משעווה שנטפו הנרות בציון של רבי שמעון שהוכן על פי הוראות רבני הישיבה. חכמי המקובלים גילו על פי הסוד כי הנרות הללו יש להם זכות עצומה זכות של כל התפילות שהתפללו בציון של רבי שמעון. השוועה הוכנה במפעל מיוחד בצפת בקדושה ובטהרה עצומה.

בשנה שעברה סיפרו לרבני הישיבה 1,450 רווקים ורווקות שמצאו את זיווגם בזכות הנר הקודש שקיבלו לביתם. 100 זוגות נפקדו בזרע של קיימא בזכות הנר של רבי שמעון. יותר מ-4,000 איש נפתחו להם שערי הפרנסה בזכות הנר הקודש.

גם אתם יכולים להבטיח את הישועה את הרפואה את הפרנסה את הזיווג ההגון משורש הנשמה, בזכות הנר הקדוש שישכון בביתכם ויבא לכם את הברכה. בישיבה מציינים כי חלק גדול מהנרות כבר הגיע לבתים ועל מנת לדאוג שכל הנרות יהיו אצלכם לפני ל"ג בעומר עליכם להזדרז.

נר קדוש נר רבי שמעון בר יוחאי של הישיבה הקדושה עד הבית // צילום: ישיבת המקובלים מערת הרשב"י

רוצים לצאת לדרך חדשה בחיים? נר הרשב"י הקדוש שהושיע אלפים בשנה האחרונה - המלאי מוגבל

לרכישת הנר הקדוש שהושיע אלפים לחצו כאןאוהתקשרו למספר :077-996-8896

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...