"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ניקרגואה מציגה: אגרוף בזמן קורונה
במדינה במרכז אמריקה מסרבים לעצור את הספורט: מתאגרפים רוססו בחומר חיטוי, אוהדים נדרשו למדוד חום בכניסה וישבו במרחק שני מטרים אחד מהשני, ומלבד הספורטאים כולם חבשו מסיכות • מארגן האירוע הסביר את ההתעקשות: "הספורטאים חייבים לאכול"
צילום: מתוך טוויטר // מתאגרף עובר חיטוי לפני הקרב

ניקרגואה מציגה: אגרוף בזמן קורונה

במדינה במרכז אמריקה מסרבים לעצור את הספורט: מתאגרפים רוססו בחומר חיטוי, אוהדים נדרשו למדוד חום בכניסה וישבו במרחק שני מטרים אחד מהשני, ומלבד הספורטאים כולם חבשו מסיכות • מארגן האירוע הסביר את ההתעקשות: "הספורטאים חייבים לאכול"

מערכת ספורט היום
, עודכן

בזמן שרוב מדינות העולם נמנעות מקיום אירועי ספורט, על אחת כמה וכמה עם אוהדים ביציעים, בניקרגואה שבמרכז אמריקה, נערך בסוף השבוע ערב קרבות אגרוף שנוי במחלוקת עם שמונה קרבות שהועברו בשידור ישיר בטלוויזיה ועם אוהדים שהורשו להיכנס לאולם.

16 המתאגרפים שעלו לזירה רוססו בחומר מחטא לפני הקרבות, האוהדים שהורשו להיכנס לאולם היו מחויבים לחבוש מסיכות על פניהם, נמדד להם חום והם נדרשו לחטא את ידיהם בכניסה. כמו כן, גם המקומות שהוקצו לאוהדים מסביב לזירה וביציע רווחו כך שישבו במרחק שני מטרים אחד מהשני, מדובר ב-8,000 מושבים בלבד שמהווים עשירית מתפוסת האולם. אנשי הצוות שניהלו את האירוע והצוותים המקצועיים שמלווים את המתאגרפים חשבו גם הם מסיכות ועברו תהליך בדיקה דומה לזה של האוהדים.

פעוט בכניסה לאולם בניקרגואה // צילום: רויטרס

מארגן האירוע ולשעבר פעמיים אלוף העולם רוסנדו אלברז הסביר כי לטענתו הצורך של המתאגרפים לפרנס את משפחותיהם חשוב יותר מבחינתו מאשר המאבק בהתפשטות המחלה. "אנחנו לא מפחדים כאן מהקורונה ואין אצלנו בידוד, שלושת מקרי המוות בניקרגואה הם של תושבים שהגיעו מחוץ למדינה", אמר אלברז, "ניקרגואה היא מדינה מאוד ענייה והמתאגרפים חייבים לאכול, הם לא יכולים להיות מושבתים בבתיהם".

"לא מבין למה הממשלה ממשיכה להמר"

הממשל בניקרגואה מתעקש כי המדינה בקושי נפגעה מווירוס הקורונה, ולפי נתוני משרד הבריאות המקומי ישנם רק 11 אזרחים שנדבקו בנגיף וכאמור שלושה מקרי מוות. זאת למרות שבמדינת השכנות במרכז אמריקה דווח על יותר מ-13,000 נדבקים וכ-500 מקרי מוות.

נערות הזירה עם מסיכות // צילום: רויטרס

אלברו רמירז אפידמיולוג מקומי שהיה אחראי על האירוע מבחינה בריאותית סיפר הזהיר כי "אירועים כאלה יכולים להביא להתפרצות במוקדים שונים ובהמשך לכל המדינה, אני עדיין לא מבין למה הממשלה ממשיכה להמר כך".

לטענת אלברז המתאגרפים עברו "בדיקה רפואית קפדנית", אך אף אחד מהם לא עבר בדיקה לאיתור קורונה משום ש"אף אחד מהם לא הראה תסמינים ולא דיווח כי חש ברע במהלך האימונים".

האוהדים שומרים מרחק // צילום: רויטרס

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...