"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מאות יפרשו ואלפים יוצאו לחל"ת ברשות שדות התעופה: מ-140 ל-3 חברות שטסות לארץ
מאות עובדים ברשות שדות התעופה יפרשו ואלפים יוצאו לחל"ת • נותרו טיסות ישירות לשלוש מדינות בלבד וגם זה באופן מצומצם • מדובר במשבר הגדול ביותר שידע ענף התעופה בישראל ובעולם
נתב"ג ריק מנוסעים // צילום: יהודה פרץ //

מאות יפרשו ואלפים יוצאו לחל"ת ברשות שדות התעופה: מ-140 ל-3 חברות שטסות לארץ

מאות עובדים ברשות שדות התעופה יפרשו ואלפים יוצאו לחל"ת • נותרו טיסות ישירות לשלוש מדינות בלבד וגם זה באופן מצומצם • מדובר במשבר הגדול ביותר שידע ענף התעופה בישראל ובעולם

שמעון יעיש
, עודכן

משבר אדיר: מספר חברות התעופה שטסות לישראל ממשיך לרדת והגיע לשלוש בלבד, החברות הן יונייטד האמריקנית שטסה לניו יורק, אירופלוט הרוסית ששומרת על הקו למוסקבה ואתיופיאן איירליינס שממשיכה לטוס לאדיס אבבה. גם החברות שממשיכות לטוס לישראל עושות זאת בתדירות נמוכה מאוד בהשוואה למה שהיו רגילות עד לפרוץ המשבר, וכתוצאה מכך יפרשו מאות עובדים קבועים וינקטו צעדים קיצוניים ברשות שדות התעופה.

לפי נתוני רשות שדות התעופה,ישנה ירידה של 98 אחוזים בפעילות של נמל התעופה בן גוריון.החברה היחידה שממשיכה לטוס בקו תל אביב-אילת היא ישראייר שעושה זאת פעמיים ביום.

עוד מפרסמים ברשות שדות התעופה כי אובדן ההכנסות הישירות עומד על יותר מחצי מיליארד שקלים מפעילות הזכיינים ועוד פגיעה של כמיליארד וחצי שקלים בהכנסות העקיפות.

יונייטד, ממשיכים לטוס לישראל // צילום: קוקו
יונייטד, ממשיכים לטוס לישראל // צילום: קוקו

בעקבות המצב החמור, החליטו ברשות לבצעצעדים קיצונייםבמטרה להשאיר את נתב"ג פעיל באופן מינימלי. במסגרת הצעדים יפרשו כ-450 עובדים קבועים, מתוך 2,050 שהיו עד כה. כ-600 עובדים נוספים יוצאו לחופשה ללא תשלום כבר מיום רביעי הקרוב (1.4) ועד סוף חודש יוני, תקופה של כשלושה חודשים.שכרם של עובדי היום יקוצץ בעד 15%, שכרם של הבכירים יקוצץ שוב, עובדי המשמרות יעבדו באופן מצומצם ונמל התעופה "רמון" יפעל במתכונת מצומצמת עוד יותר.

כזכור, לפני כשבועיים הוצאו כ-2,000 עובדים לחופשה ללא תשלום, עובדי היום הוצאו לחופשה עד אחרי פסח, בוטלו השעות הנוספות לכל העובדים וקוצצו 10% משכרם של הבכירים.טרמינל 1 נסגר לפעילות בינלאומית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...