התחנה המרכזית בבאר שבע // צילום: דודו גרינשפן

"שאט"ל" - מערך הסעות מיוחד לחיילי צה"ל

כחלק מההיערכות למאבק בנגיף הקורונה ובמטרה לשמור על כשירותו המבצעית של צה"ל, הוקם מערך היסעים ייעודי • כעת, משמש היישומון מספר משרתים מוגדר

דובר צה"ל פרסם היום (ראשון) שכחלק מההיערכות של צה״ל למאבק בנגיף הקורונה, ובמטרה לשמור על רציפות התפקוד וכשירותו המבצעית של צה"ל, הוקם מערך היסעים מיוחד וייעודי למשרתי צה"ל. יישומון "שאט"ל" החל לפעול היום, זמין להתקנה במכשירי הנייד של המשרתים, ומהווה אמצעי דיגיטלי חכם ומאובטח לניווט והתניידות אל בסיסי צה"ל וחזרה מהם. בשלב זה, ישמש היישומון מספר משרתים מוגדר אשר יזדקק לשימוש במערך ההיסעים מתוקף תפקידו. ניתן להתעדכן גם דרך המפקדים.

המסלולים וכן זמני העצירה בתחנות השונות הוזנו ביישומון ומוצגים לחיילים בהתאם למקום המגורים שלהם והבסיס בו משרתים. האפליקציה מאפשרת מעקב אחר הגעת האוטובוס לתחנה, ובנוסף מציגה את זמני העצירה המתוכננים וכמו כן זמני העצירה בפועל, וזאת על מנת שתסופק לחייל חווית משתמש מדויקת ועדכנית ככל שניתן.

עוד בנושא:

• משרד הבריאות: "התגלתה טעות רק ב-8 מתוך 6,000 בדיקות, נבצע אותן מחדש"

• בשורה לעסקים: רה"מ אישר הקלות

• כחלון הזהיר בישיבה אצל נתניהו: "נלך לאסון כלכלי"

• נמשכת ההיערכות לפריסת חיילים לקראת סגר

מדובר צה"ל נמסר כי "מערך ההיסעים תוכנן בקפידה בשיתוף הפיקודים והזרועות להגעה נוחה למספר רב של בסיסים. לפרטים אודות קווי האוטובוסים הזמינים ניתן להסתכל באפליקציה. למידע ושאלות נוספות ניתן לפנות למפקדים ביחידות ו/ או לראשי מדורי ההובלה בפיקודים".

בתוך כך, וחלק נוסף מהמשך ההיערכות להגברת המאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בישראל, היום נעשו תהליכי הכנה נוספים לחיילים שצפויים להצתוות לשוטרים שיפטרלו ברחובות. המשטרה הפנתה מסר לחיילים שהצטרפו לשורותיה בכדי לאכוף את הנחיות משרד הבריאות והסגר הצפוי ״שימו לב, העבודה היא מול אוכלוסיה לא אויב״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...