"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כישרון של אתלטיקו מדריד מת בגיל 14
כריסטיאן מינצ'ולה, ילד פלא ששיחק במחלקת הנוער של הקולצ'ונרוס מת בטרם עת • קוקה: "גאה שלבשת את החולצה שלנו"
צילום: מתוך טוויטר // מינצ'ולה. יום כואב לאתלטיקו מדריד

כישרון של אתלטיקו מדריד מת בגיל 14

כריסטיאן מינצ'ולה, ילד פלא ששיחק במחלקת הנוער של הקולצ'ונרוס מת בטרם עת • קוקה: "גאה שלבשת את החולצה שלנו"

, עודכן

יום מצער במיוחד עובר על אתלטיקו מדריד. הקולצ'ונרוס הודיעו היום (שבת) כי שחקן מחלקת הנוער, כריסטיאן מינצ'ולה, בן ה-14 מת בטרם עת. הסיבה למותו של השחקן המוכשר טרם פורסמה. אתלטיקו פרסמה הודעה ברשתות החברתיות בה נכתב: "אתלטיקו מדריד מודיעה על מותו של שחקן הקבוצה עד גיל 14 כריסטיאן מינצ'ולה. אנחנו מצטרפים לצער המשפחה, החברים לקבוצה והחברים. נוח בשלום".

קוקה, הקפטן של הקבוצה הבוגרת ספד למינצ'ולה: "אני חש כעס וכאב מהצורך להיפרד. החיים מאוד לא הוגנים. אני גאה שלבשת את החולצה הזו ושולח תנחומים למשפחה ולחברים".



הנשיא אנריקה אנריקה סרסו הוציא הודעה בה נכתב: "אנחנו בהלם לאור החדשות העצובות על מותו של שחקן המועדון ומצטערים על כך. אתלטיקו מדריד וכל משפחת אתלטיקו תהיה לצד משפחתו ברגעים הקשים האלה".



טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...