"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הלימודים מרחוק צפויים להתחדש היום
על פי הנחיית רה"מ, הסתדרות המורים תאשר היום את המתווה • עובדי ההוראה, מהגנים ועד כיתות י', יקבלו שכר מלא עד סוף פסח ויחזירו בקיץ תשעה ימים בלבד • הלימודים מרחוק ימשיכו עד 3 באפריל
למידה מרחוק // צילום: יהודה פרץ

הלימודים מרחוק צפויים להתחדש היום

על פי הנחיית רה"מ, הסתדרות המורים תאשר היום את המתווה • עובדי ההוראה, מהגנים ועד כיתות י', יקבלו שכר מלא עד סוף פסח ויחזירו בקיץ תשעה ימים בלבד • הלימודים מרחוק ימשיכו עד 3 באפריל

אריאל כהנאנועם (דבול) דביר
, עודכן

הלמידה מרחוק במסגרות הכיתתיות צפויה לחזור לפעילות החל ממחר (חמישי), על פי הנחיית ראש הממשלה, והיא תימשך עד 3 באפריל.

בפועל, המורים היו אמורים לצאת לחופשת הפסח ביום שלישי, 31 במרץ, אך הם יוסיפו ללמד מרחוק במשך ימים אחדים. חשוב לציין כי כעת אין החלטה לגבי תפקוד מערכת החינוך עם סיום חופשת הפסח ב-17 באפריל 2020, במקרה שהמשק לא ישוב לפעילות.

אתמול בערב התקיימה פגישה בגישה בהשתתפות מנכ"ל משרד ראש הממשלה רונן פרץ, מנכ"ל משרד האוצר שי באב"ד, מנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, הממונה על השכר קובי בר נתן ומזכ"לית הסתדרות המורים יפה בן דויד, בהמשך להנחיית ראש הממשלה להחזיר את הלימודים מרחוק במסגרות כיתתיות.

אחרי שעות ארוכות של דיונים, הוסכם כי הנהלת הסתדרות המורים תאשר היום את הצעת ראש הממשלה על המתווה שיאפשר חזרה מיידית ללמידה מרחוק. במסגרת ההסכמות נקבע כי עובדי ההוראה, בכל מערכת החינוך, מגני הילדים ועד כתות י' בחטיבה העליונה, כולל בתי ספר יסודיים וחטיבות ביניים, יקבלו שכר מלא עד תום חופשת הפסח. החל ממחר עובדי ההוראה יחזרו ללמידה מרחוק ובמהלך הקיץ יוחזרו 9 ימים בלבד.

יפה בן דוד // צילום: קוקו
יפה בן דוד // צילום: קוקו

הסדר זה יחול על כל מערכת החינוך מגני הילדים ועד התיכונים. הבוקר תתכנס הנהלת הסתדרות המורים ותאשר (טלפונית) את המתווה שהושג. לאחר קבלת האישור הסתדרות המורים תנחה את עובדי ההוראה לחזור ללמידה מרחוק.מזכ"לית הסתדרות המורים, יפה בן דויד, "המדינה קיבלה את העקרון שלנו שגם למידה מרחוק הינה עבודה שיש לקבל עליה שכר מלא וכי אין תחליף להוראה מרחוק על ידי עובדי הוראה אשר מלמדים את התלמידים בשיגרה".

עוד בנושא:

• מגעים לחידוש הלמידה מרחוק ביסודיים

• נתניהו הנחה לבחון החזרת הלמידה מרחוק

• הלמידה מרחוק בתיכונים תימשך

• הורים: "מערכת הלימוד מרחוק קרסה"

ובדי ההוראה הם ציבור איכותי וערכי אשר נרתם לסייע למדינה בזמן משבר ויעשה את כל שביכולתו כדי ששנת הלימודים הנוכחית תהיה מועילה ונעימה לתלמידים, למרות הסיטואציה המשברית. ברצוני להודות לראש הממשלה שזיהה את חשיבות הלמידה מרחוק והנחה את המשרדים לסיים במהירות את המשבר לטובת התלמידים וציבור עובדי ההוראה", הוסיפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...