משרד מבקר המדינה הודיע הערב (שלישי) כי מבקר המדינה, מתניהו אנגלמן, נכנס לבידוד. זאת לאחר שחברת הנהלת המשרד נמצאה כחולת קורונה מאומתת. על פי הודעת המשרד, כמה מחברי הנהלה וביניהם המבקר ומנכ"ל המשרד, ייכנסו לבידוד למשך עשרת הימים הקרובים.
היום דווח גם כי שרת התפוצות ציפי חוטובלי נכנסה לבידוד, לאחר שהתגלה כי סמנכ"ל המשרד שלה חולה בקורונה לאחר שנחשף לחולה בעת קריאת מגילת פורים באפרת. הסמנכ"ל נמצא בבידוד במשך שבוע ולכן השרה, וכן הדובר שלה ויועצת נוספת, ייכנסו לבידוד למשך שבוע בלבד. חוטובלי מסרה: "כולנו שומרים על ההנחיות כדי לדאוג לבריאות המשפחה ולעם ישראל".
עוד בנושא:
• הקורונה בישראל: מספר הנדבקים עלה ל-1,930; מתוכם 34 במצב קשה
• נפטר שלישי מהקורונה: בן 87 מבית האבות "נופים" בירושלים
• ההנחיות המסתמנות: הגבלת תנועה עד 100 מטר מהבית; התחבורה הציבורית תבוטל למעט מוניות
• השרה הרביעית: גם חוטובלי בבידוד
בימים אלה נמצאים בבידוד שלושה שרים, כולל חוטובלי - אריה דרעי, צחי הנגבי ובצלאל סמוטריץ' - ושני ח"כים, רם בן ברק ואלון שוסטר מכחול לבן. הנגבי גם הגיע לכנסת ביום השבעת הח"כים, הסתובב במשכן וחזר לביתו רק לאחר השבעתו.
