שי בן דוד יחזור מחר לישראל
הכדורגלן הישראלי היחיד שמשחק באיטליה ישוב בטיסת החילוץ מרומא, וייכנס לבידוד של שבועיים יחד עם בת זוגו

המגן שי בן דוד צפוי לחזור מחר (שני) לישראל באחת מטיסות החילוץ שארגנה חברת "ישראייר" עבור הישראלים שנותרו באיטליה. בן דוד, שחקנה של טרפאני מהליגה השנייה, נמצא בדרום איטליה אך גם שם המציאות אינה פשוטה שכן נגיף הקורונה פגע קשות בכל ארץ המגף.
בן דוד יעלה על הטיסה שתנחת בצהריים ברומא ישירות לתל אביב וייכנס באופן מיידי לבידוד בן 14 יום. למעשה, כל באי הטיסה מרומא ייכנסו לבידוד בבית מלון בירושלים בטרם יוכלו לשוב לביתם. יחד איתו תשוב ארצה גם בת זוגו ששהתה עימו בחוויה הקצרה יחסית בארץ המגף. בימים האחרונים ביקש הישראלי בן ה-23 אישור מקבוצתו לחזור לישראל וקיבל תשובה חיובית. כאשר הבין כי ישנה טיסת חילוץ לאיטליה הוא רכש כרטיס זוגי.
בימים האחרונים גם העיר טרפאני היתה בסגר. בן דוד הגיע מדי יום לאצטדיון בו משחקת הקבוצה רק כדי למדוד חום ומשם חזר לביתו. גם העובדה כי מערכת הבריאות באיטליה קרסה גרמה לבן דוד להבין כי עדיף עבורו לשוב בהקדם לישראל. כאמור, השחקן יצא לאיטליה בינואר בהשאלה ממכבי חיפה, אליה הוא אמור לשוב בסוף העונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו