"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איטליה: 3,497 נדבקים בקורונה ביממה

קצב ההדבקה במגפה באיטליה ממשיך לגדול • 175 בני אדם מתו כתוצאה מהנגיף ב-24 השעות האחרונות • כדי לנצח את הפחד: אזרחים שרים מהמרפסת

,עודכן
רוח ההתרסה האיטלקית מול המחלה // צילום: רויטרס // רוח ההתרסה האיטלקית מול המחלה // צילום: רויטרס

מספר נדבקי הקורונה באיטליה עלה היום (שבת) ב-3,497 בני אדם, עלייה דרמטית במספר הנדבקים מאז אתמול, כך פרסמו רשויות הבריאות במדינה.

מספר הנדבקים במדינה עומד על 21,157, מתוכם 17,750 עדיין נחשבים חולים פעילים. מספר המתים עלה ביממה החולפת ב-175 בני אדם, ירידה משמעותית מ-250 בני האדם שמתו מהנגיף ביממה הקודמת. מניין המתים מהנגיף מאז פרוץ המגפה עומד על 1,441.

התפשטות הקורונה בעולם // צילום: רויטרס // עריכה: עדן בראל

אתמול הכריזה הממשלה במדינה על סגירת כל בתי העסק שאינם חיוניים לגמרי והפעלת םשל בתי העסק החיוניים בשיטה של רוטציה אזורית, זאת על מנת לצמצם את אפשרות ההדבקה.

עוד בנושא:

250 בני אדם מתו מקורונה ביממה אחת

איטליה: שרים מהמרפסת

איטליה: בכל שבע דקות מת

איטליה כולה מצוייה בסגר מאז אמצע השבוע שעבר והגבלות חמורות מוטלות על התחבורה מדינה, כשחלקה הגדול מושבת. בתי החולים במדינה מתקשים להתמודד עם זרם החולים ומקרים רביןם המוגדרים כלא מסכני חיים אינם זוכים לטיפול כלל.

על אף המצב העגום, אזרחי איטליה מצאו דרך, למרות הסגר והבידוד, לשמור על מורל גבוה ושמחת החיים המאפיינת את המדינה. סרטונים רבים שעולים לרשתות החברתיות מראים בנייני מגורים בהם מתכנסים הדיירים סמוך לחלונות ומרפסות על מנת לשיר בצוותא, כל אחד מביתו שלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר